• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isim anket

Hangisi?

• Asya

OY: 29 19,5%
  • Gökçe

OY: 16 10,7%
  • Duru

OY: 28 18,8%
  • Defne

OY: 42 28,2%
  • Doğa

OY: 15 10,1%
  • Aden

OY: 13 8,7%
  • Ada

OY: 6 4,0%

• Ankete Katılan
    149
Defne diyorum ama tek isim koyunca çok fazla adaşı olur ve soyadı ile birlikte anılmak hiç güzel bir durum olmuyo ben hiç hoşlanmazdım

Defne diyorum ama tek isim koyunca çok fazla adaşı olur ve soyadı ile birlikte anılmak hiç güzel bir durum olmuyo ben hiç hoşlanmazdım
Peki Çift isim zincirleme isim tamlaması gibi olmuyor mu 😅😅😅

Bende 2 isimden hiç hoşlanmıyorum ya. Hep birini söylüyor arkadasları zaten. Bazen öğretmenler gidiyor kullanmadıgı ile sesleniyor falan. Ne biliyim tek isim hep daha net geliyor bana:)

ben aden sectim cunku aralarinda en az duydugum o, fakat anlamini bilmiyorum, insallah guzeldir, nedir anlami?
Aden hem tarihi hem de anlamı ile beraber İslami açıdan da önemli isimlerden biridir. Kız çocuklar için kullanılan güzel bir addır. Bu ismin anlamı ise 'cennet bahçesi' olarak geçer.

Böyle yazıyo canım

Back