defne diyoruuuuumMerhaba bebeğimin cinsiyeti belli değil. Ama erkek olursa ismi belli. Kız olursa birkaç seçenek arasında baya kararsız kaldık. Sizler hangisini tercih ederdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
defne diyoruuuuumMerhaba bebeğimin cinsiyeti belli değil. Ama erkek olursa ismi belli. Kız olursa birkaç seçenek arasında baya kararsız kaldık. Sizler hangisini tercih ederdiniz?
Gülse ismi sanki hiç gülmeyen gülmeyecek biri için gibi. Kader, çilem koymak kadar üzücü.Önerim gülse / seçeneklerden gökçe
Gülse Birsel i çok severim çok gulen çok karizmatik ve çok çok çokLarin kadınıGülse ismi sanki hiç gülmeyen gülmeyecek biri için gibi. Kader, çilem koymak kadar üzücü.![]()
4 hafta sonra kuzum doktor %99 belli olur dediigüzel isim miş . ne zaman belli olacak cinsiyet
Ne zor sey isim seçmekİpek nasıl sizce?
Damla?Ne zor sey isim seçmek
İpek iyi bir alternatif değil
Böyle böyle isim kalmayacak![]()
Sahra nasılDamla?ahssjjaj valla ne zormus…
Peki Çift isim zincirleme isim tamlaması gibi olmuyor muDefne diyorum ama tek isim koyunca çok fazla adaşı olur ve soyadı ile birlikte anılmak hiç güzel bir durum olmuyo ben hiç hoşlanmazdım
Bende 2 isimden hiç hoşlanmıyorum ya. Hep birini söylüyor arkadasları zaten. Bazen öğretmenler gidiyor kullanmadıgı ile sesleniyor falan. Ne biliyim tek isim hep daha net geliyor bana:)Defne diyorum ama tek isim koyunca çok fazla adaşı olur ve soyadı ile birlikte anılmak hiç güzel bir durum olmuyo ben hiç hoşlanmazdım
Aden hem tarihi hem de anlamı ile beraber İslami açıdan da önemli isimlerden biridir. Kız çocuklar için kullanılan güzel bir addır. Bu ismin anlamı ise 'cennet bahçesi' olarak geçer.ben aden sectim cunku aralarinda en az duydugum o, fakat anlamini bilmiyorum, insallah guzeldir, nedir anlami?