- 10 Kasım 2020
- 8.044
- 66.573
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asjsjjsjaj hazal ı eşim cok beğenmişti hatta hazal olsun dedi ama anlamı cok hosuma gitmediydi birde söylenişi kaba geldiHazan nasıl? Kafaları iyice karıştırayım?![]()
Hayırlı evlat olsun inşallah.4 hafta sonra kuzum doktor %99 belli olur dedii
Bildiğim kadarıyla cennet bahçesinin adı Adn.Aden hem tarihi hem de anlamı ile beraber İslami açıdan da önemli isimlerden biridir. Kız çocuklar için kullanılan güzel bir addır. Bu ismin anlamı ise 'cennet bahçesi' olarak geçer.
Böyle yazıyo canım
Kızzz cinsiyet belli oldu sandım Allah seni naapmasınMerhaba bebeğimin cinsiyeti belli değil. Ama erkek olursa ismi belli. Kız olursa birkaç seçenek arasında baya kararsız kaldık. Sizler hangisini tercih ederdiniz?
Senın seceneklerinde baska neler var bakim biraz fikir verKızzz cinsiyet belli oldu sandım Allah seni naapmasınheyecan yaşadım burda 2 dkda
ben de defne diyorum tabikiii
benim seçeneklerimin arasında da vaar
İçinize nasıl sinecekse öyle olsun o zamanBende 2 isimden hiç hoşlanmıyorum ya. Hep birini söylüyor arkadasları zaten. Bazen öğretmenler gidiyor kullanmadıgı ile sesleniyor falan. Ne biliyim tek isim hep daha net geliyor bana:)
İpek nasıl sizce?
Dedımm baslıktaeee anketim var gelin demiyorsun tasaduf buldum
yaaa kacirmisim ben canim o zamanDedımm baslıkta