• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isim anket

Hangisi?

• Asya

OY: 29 19,5%
  • Gökçe

OY: 16 10,7%
  • Duru

OY: 28 18,8%
  • Defne

OY: 42 28,2%
  • Doğa

OY: 15 10,1%
  • Aden

OY: 13 8,7%
  • Ada

OY: 6 4,0%

• Ankete Katılan
    149
Hazan nasıl? Kafaları iyice karıştırayım? 🤪

Defne'ler kusmuklu oluyorlar haberiniz olsun😂
Hem arkadaşımın hem benim Defne'ler kusuyor ondan yazayım dedim 🤭 Şu ara bu durumdan çok yorulduğumdan olabilir tabi ufak çaplı serzenişim 🤦🏼

Aden hem tarihi hem de anlamı ile beraber İslami açıdan da önemli isimlerden biridir. Kız çocuklar için kullanılan güzel bir addır. Bu ismin anlamı ise 'cennet bahçesi' olarak geçer.

Böyle yazıyo canım
Bildiğim kadarıyla cennet bahçesinin adı Adn.
Aden ise lanetlenmiş Ad kavminden gelen bir isim

Merhaba bebeğimin cinsiyeti belli değil. Ama erkek olursa ismi belli. Kız olursa birkaç seçenek arasında baya kararsız kaldık. Sizler hangisini tercih ederdiniz?
Kızzz cinsiyet belli oldu sandım Allah seni naapmasın 😂😂 heyecan yaşadım burda 2 dkda 😂 ben de defne diyorum tabikiii 😍 benim seçeneklerimin arasında da vaar

ben ASYA diyorum asya çok güzel bi isim otantik değişik, ben de sahra ismine çok sıcagım kızım olursa, aslında duru ismini de çok seviyordum soyadımız da duruer, duru duruer diye :) görümcem koydu zaten sonradan sahra ismine daha da ısındım,

Bende 2 isimden hiç hoşlanmıyorum ya. Hep birini söylüyor arkadasları zaten. Bazen öğretmenler gidiyor kullanmadıgı ile sesleniyor falan. Ne biliyim tek isim hep daha net geliyor bana:)
İçinize nasıl sinecekse öyle olsun o zaman 🤗 ben oğluma iki isim koydum ve bir tanesi çok yaygın bir isim olduğu için her ortamda ikili şeklinde kullanılıyor.. hem ilerde çocuğa tercih hakkı da sunuyoruz gibi geliyo biri geleneksel biri modern isim ilerde hangisini isterse daha ziyade onunla tanıtır kendini. Biz bu tarz maslahatlarla iki isim koyduk. Siz nasıl isterseniz öyle olacak en nihayetinde 🤗🤗

Başlığı görünce inşallah ASYA ismi vardirda yorulmam dedim🤣en başta yer aliyor heheeeyt tabiki asya 😍bayılıyorum bu isme..kızım olsaydı koyacadim ama erkek çıktı benim bıdık totosunu yisin anası şükürler olsun yaradanina 😍

Kızlar normalde istediğim isim DEFNE. Ama şuanda 5 anneden 3’ü sanki Defne koyuyor gibi:)) eğer kız olursa defne koyamam gibi geldi. Bi anneler baslıgında bile 4 tane defne koyacak kisi saydım resmen😵‍💫😂 sırf bu yüzden korkumdan vazgectim gibii. Cocuk okula bi gidecek sınıfta 4-5 tane defne😁
Şuan seçeneklerim arasında
Gökçe, Damla, Duru,Bade ,Masal biraz daha ön planda🙊

Back