Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Defne çok sevdiğim bir isim eşimle anlaşamadık koyamadım. Bende onun yerine çok daha güzel bir isim koydum. Ahsen Ada. Ahsen arapça bir isim. Güzel en güzel demek.Merhaba bebeğimin cinsiyeti belli değil. Ama erkek olursa ismi belli. Kız olursa birkaç seçenek arasında baya kararsız kaldık. Sizler hangisini tercih ederdiniz?
Kızım olursa adını Elif Asya koyacamBende aslında daha cok Defne ve Asya arasında kararsızım:)
Kuzum isimlerin hepsi çok güzel ama neden bilmem benim de gönlümden defne geçti
Önerim gülse / seçeneklerden gökçeMerhaba bebeğimin cinsiyeti belli değil. Ama erkek olursa ismi belli. Kız olursa birkaç seçenek arasında baya kararsız kaldık. Sizler hangisini tercih ederdiniz?
duru olarak oy verdim ama ada da çok güzell ikisi tercihimm :)Merhaba bebeğimin cinsiyeti belli değil. Ama erkek olursa ismi belli. Kız olursa birkaç seçenek arasında baya kararsız kaldık. Sizler hangisini tercih ederdiniz?
Erkek olursa Uraz olcak canım onda baya netiz eşimle ortak kararımız:)defne yada duru ikisi de çok güzel . asya ismi çok var canım . erkek olursa ne düşünüyorsunuz
güzel isim miş . ne zaman belli olacak cinsiyetErkek olursa Uraz olcak canım onda baya netiz eşimle ortak kararımız:)