Kız grubuyla toplanma meselesi

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
586
737
Kızlar selam bi grubumuz var ayda bir toplanırız herkes birbirine uyum sağlar sorun çıkmasın diye 1 kişi hariç . Akşam toplanalım der ev sahibi akşam olmaz çocukların ödevi var şöyle böyle e öğlen toplanalım dedi ev sahibi herkes olsun dedi .sonraki gün 11 gibi mesaj atmış gruba 3 gibi yapsak olur mu çocuğunu üstünü değiştirecekmiş diye.Yani sürekli sorun çıkaran kızda sen bak sakın benim için değiştirme saati diyor ama değişecek biliyor aslında. Sinir oldum ben de . Sizce bu arkadaş kimsenin sorun çıkarmamaya çalışma durumunu kullanıp bizi etrafında mı döndürüyor . Yoksa ben mi çok gereksiz yere bilendim. Sonra bi kaç kişi bize uymuyor hazırlandık dedi yine öğlen yaptık o kızda geldi , çocuğu da babası getirdi okul çıkışı demekki boş yere ortalığı karıştı diye düşündüm

Herkes aynı anda aynı dakikada müsait olmak zorunda mı? Buluşma günü 2-3 kişi tamam dediyse ayarlanır. Katılabilen de istediği saatte katılır, eşlik eder. İsterse on dk uğrar isterse baştan sona oturur. Niye bu kadar takıldınız ki?
İşte sorun çıkaran kişi hep aynı biliyor artık ona göre ayarlanıyor diye . Çünkü ben gelemem yazsa aaa sensiz olmaz şöyle böyle diyorlar o da iyice şımardı

Ne saçma şey o gün o saatte müsait olan gelir olmayan başka gün için herkesi bir araya getirmeye çalışır, bizim gruptada vardı bir kız ben en son kendisine biz bugün buluşacağız sen müsait olduğunda haber ver ayarla bizi de çağır dedim bana küstü ve bidaha gelmedi
Çocuk avutuyorsunuz resmen

Ayda 1 gerilim var yani 🥴
Bi saat ayarlandiysa o saate uyulur
Geciken de gec gelir
Sensiz olmaz diye dramatize etmeye gerek yok
Sizde deneyin bi gün su saat degil de bu saat olsun diye bakalim size de uyacaklar mi, ya da biz toplaniyoz sende gelirsin mi diyorlar
Ona gore bakarsiniz

kac kisilik bir grup 5 ve ustuyse sallayin gitsin gelmeyen sonraki ay gelsin. kimsenin nazini cekip kendinizi uydurmak zorunda degilsiniz.
sonucta o kadar insan, herkese uyan bir sey yapmak zor. bence bir daha bozarsa "bana baska tarih olmuyor, sen ayarlamaya calis olmadi bir dahaki ay gelirsin" de gitsin:)
hic tahammul edemem şimarikliga

Ayda 1 gerilim var yani 🥴
Bi saat ayarlandiysa o saate uyulur
Geciken de gec gelir
Sensiz olmaz diye dramatize etmeye gerek yok
Sizde deneyin bi gün su saat degil de bu saat olsun diye bakalim size de uyacaklar mi, ya da biz toplaniyoz sende gelirsin mi diyorlar
Ona gore bakarsiniz
Diğerleri uymuyor derse aa sende olsaydın keşke deyip konu kapanıyor ama bu şımarık kızın 2 yakın arkadaşı da var grupta biraz birbirlerini tutuyorlar . Bi ara bu kıza gidecektik birine uymadı saati o da sende ol isterdim ama herkese aynı anda uymuyor diyor

Diğerleri uymuyor derse aa sende olsaydın keşke deyip konu kapanıyor ama bu şımarık kızın 2 yakın arkadaşı da var grupta biraz birbirlerini tutuyorlar . Bi ara bu kıza gidecektik birine uymadı saati o da sende ol isterdim ama herkese aynı anda uymuyor diyor
Beni boyle geren bi gruba dahil olmam sahsen
Herkese esit davranilmiyorsa

Kızlar selam bi grubumuz var ayda bir toplanırız herkes birbirine uyum sağlar sorun çıkmasın diye 1 kişi hariç . Akşam toplanalım der ev sahibi akşam olmaz çocukların ödevi var şöyle böyle e öğlen toplanalım dedi ev sahibi herkes olsun dedi .sonraki gün 11 gibi mesaj atmış gruba 3 gibi yapsak olur mu çocuğunu üstünü değiştirecekmiş diye.Yani sürekli sorun çıkaran kızda sen bak sakın benim için değiştirme saati diyor ama değişecek biliyor aslında. Sinir oldum ben de . Sizce bu arkadaş kimsenin sorun çıkarmamaya çalışma durumunu kullanıp bizi etrafında mı döndürüyor . Yoksa ben mi çok gereksiz yere bilendim. Sonra bi kaç kişi bize uymuyor hazırlandık dedi yine öğlen yaptık o kızda geldi , çocuğu da babası getirdi okul çıkışı demekki boş yere ortalığı karıştı diye düşündüm
Bizim de vardı öyle biri en son tamam canım sen işini bitirince gel dedik biz toplandık.

Yani böyle kalabalık buluşmalarda doğrusu çoğunluğa uyan zamanın belirlenmesi diğerlerine de sen müsait olduğunda dahil olursun denmesidir.

Nasıl olsa her türlü benim istediğim oluyor diye bu durumu kullaniyor gibi hissettim ben. Hani bir olur iki olur ancak devamlı bunu yapıyorsa sebebi budur muhtemelen. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edilsin bence

Bu şekilde kalabalık bir grubumuz var sık sık buluşuruz 2-3 kişi gelebilirim diyorsa bile yeterli oluyor görüşülüyor. Normalde 8-9 kişiyiz. Tabiki kalabalık olunca daha güzel oluyo ama az kişiyle de gayet iyi oluyor. Gelemeyen kim olursa olsun kimse takılmaz bizde. O kadar insanın aynı anda müsait olması imkansız gibi bişey cunku. Bazen gün değişimi yapıyoruz sadece o da yine çoğunluğa hangi gün uygunsa o gün için oluyor kisiye özel değil.

Bi önceki bulusmada sorun cikaran kisi mi bu yine?

X