- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Canim naptin oğluşun tekmelemeye başladı mi benim kızım iki defa filan tekmeledi:))
aynen canım tekmeledi ben de hissetmeye başladım artık ara ara ama düzenli değil
Bana da öyle demişti tatlim 16. Haftamda şimdi netleşti kızım olacak 19+4 olduk bugün seninde kızdır çünkü pipiyi görüyor doktor erkenden ben başladım pembelere ve kız ismi aramaya :) benim doktorum ikili test temiz cikinca diğerlerine gerek görmedi 24 yasindasin avantaj dedi gerek duymadı bende güvenmek zorundayim tetenoz aşısı vaktini kacirma olurmu 20 haftadaMerhaba,
Bugün doktora dörtlü test için gittik. 16+4 haftalık gebeyim. Doktorum ikinci defadır bakıyor cinsiyetine kız gibi diyor. Hala netleşmedi, tabii ki sağlıklı olması öncelik bizim için ama eşim de ben de kız istiyoruz. En azından netleşse de bi şeyler almaya başlasak
aynen canım tekmeledi ben de hissetmeye başladım artık ara ara ama düzenli değil
Neyse acele etmiyelim hazırlık için, benim ikili test biraz sıkıntılıydı, nolur nolmaz dörtlü yaptıralım dedi doktorum. Umarım sonuçlar iyi çıkar. Sağlık ocağında 29 nisan da tetenoz aşım var benim de.Bana da öyle demişti tatlim 16. Haftamda şimdi netleşti kızım olacak 19+4 olduk bugün seninde kızdır çünkü pipiyi görüyor doktor erkenden ben başladım pembelere ve kız ismi aramaya :) benim doktorum ikili test temiz cikinca diğerlerine gerek görmedi 24 yasindasin avantaj dedi gerek duymadı bende güvenmek zorundayim tetenoz aşısı vaktini kacirma olurmu 20 haftada
Neyse acele etmiyelim hazırlık için, benim ikili test biraz sıkıntılıydı, nolur nolmaz dörtlü yaptıralım dedi doktorum. Umarım sonuçlar iyi çıkar. Sağlık ocağında 29 nisan da tetenoz aşım var benim de.
Bu arada profilimdeki doğum tarihim yanlış, 28 yaşındayım. Nasıl öyle oldu anlamadım. Admine mail attım herhalde düzelir :)
Tamam haber veririm :) İsim belli; bana benzeyip kara kaşlı kara gözlü olursa Zeynep, eşim gibi sarı olursa Nil :)Kızdir ama bebeğin yani yavaştan isim düşün hmm iyidir ya testin sonuçları içini ferah tut haber ver testin sonucunu cinsiyeti netlesince de haber ver olur mu
Tamam haber veririm :) İsim belli; bana benzeyip kara kaşlı kara gözlü olursa Zeynep, eşim gibi sarı olursa Nil :)
Aynen canım bi tekmeliyo üç saat ses yok sonra bi tane daha dün babası da hissetti aaaa dalgalaniyo gibii diyo kocaman açmış gözlerini baya bi güldüm
Tetanos aşısını naptin canım vakit geldi[/QUOT
kararsızım hala canım doktorum yaptırmasanda olur demişti bilmiyorum tekrar sorucam doktora sen naptın
bizimde bu sabah baya hareketliydi kıpır kıpır bi kaç defa tekmeledi bişeyler yaotı büyüdüler artık :)
annen tatlim her yerde tekme savuruyo benim cadi ozellikle sabah uyaninca
Gittim canim yine kiz dedi:)) bakalım 28 nisan da kontrol var yine seker yuklemesi yapilcam:)naptın canım gittin mi doktora?
Banada doktor 15 haftalikken erkeğe benziyor dedi bakalım haftaya kontrole gidicem 19 hafta olacak kesinlesir heralde.bir kızım var 2,5 yaşında gönlümuzden erkek geçiyor ama hayırlısı artık. Allah hepimize hayırlısiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Sen naptin bitanem nasıl gidiyor hamileliknaptın canım gittin mi doktora?
Tetanos aşısını naptin canım vakit geldi[/QUOT
kararsızım hala canım doktorum yaptırmasanda olur demişti bilmiyorum tekrar sorucam doktora sen naptın
Bana tetanos aşısını tek doz uyguladı kuzum sende bitane yaptir olmazsa
Bana tetanos aşısını tek doz uyguladı kuzum sende bitane yaptir olmazsa
yaptırcam canım bende doktora sordum bnm için farketmez ama sağlık ocakları rahat bırakmaz vurdur istersen dedi
Sen naptin bitanem nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?