• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız gibi görünüyor ne demek??

Evet canım ankaradayım ben burda caglA cıktı esimin babası da mısra diyo adıyla yaşasın minik prensinin şansı bol olsun inşallahh bitanemm

bende izmirdeym burdada çıktımı bilmiyorum ama karpuz gelmiş marketin birine şaşırdım:) teşekkür ederiz canım inş. seninde prensesin adıyla yaşasın mısrada karar kılındı gibi o zaman

bende izmirdeym burdada çıktımı bilmiyorum ama karpuz gelmiş marketin birine şaşırdım:) teşekkür ederiz canım inş. seninde prensesin adıyla yaşasın mısrada karar kılındı gibi o zaman

Oradada çıkmıştır çağla kuzum hatta erik bile vardır belki sıcak izmir hemde

aynen olabilir canım ama erik veya çağla henüz istemiyo canım zaten dün haberlerde gördüm eriğin kilosu 300 tlydi 28 tane erik 100 tlmiş...

:)))) bende gördümmm galiba aynı kanalı izlemişizzz oğluşun var ya heralde pek ekşi şeyler çekmiyo canın ben nasıl limon yedim nasıl çağla yiyorum şimdi de ;)) kız olduğundan mı nedir

Yaaaaa ciddi olamasın ama biz bacak arasını kordonunu hepsini gördük telaşşşşşl ettim
olsun bizde gördük hem ben her gttiğimde 4 boyutluyla bakılıo okdar net ayrıntılı olduğu halde yanlış oldu allah tan geç farkedilmedi :) bu gittiğimde yan gel osman yatıodu ohhh herşey meydanda :60:aslında sen benden nerdeyse 3 hafta öndesiiin senin kesin net bilinmesi gerekiodu ben 14cü haftayı dolduruorum :34:

olsun bizde gördük hem ben her gttiğimde 4 boyutluyla bakılıo okdar net ayrıntılı olduğu halde yanlış oldu allah tan geç farkedilmedi :) bu gittiğimde yan gel osman yatıodu ohhh herşey meydanda :60:aslında sen benden nerdeyse 3 hafta öndesiiin senin kesin net bilinmesi gerekiodu ben 14cü haftayı dolduruorum :34:

Ayy canımmm napıyım artık hayırlısı oğlansa da pembe giyen bi oğluşum olck;))) benim bugün 17 hafta olduuuuu kocaman olduuu fındığımmm

:)))) bende gördümmm galiba aynı kanalı izlemişizzz oğluşun var ya heralde pek ekşi şeyler çekmiyo canın ben nasıl limon yedim nasıl çağla yiyorum şimdi de ;)) kız olduğundan mı nedir

aynen canım olabilir et ve karpuz çekiyo genelde :) senin de kız olduğundan heralde baksana limon çağla falan :)

Kızlar bana da akıl verin cinsiyet le ilgili.
Doktora gittiğim de %90 kız dedi ama kesin bişey diyemem cok göstermedi dedi:( aklımı karıştırdı beni gören herkes senin oğlun olacak diyo ben ilk zamanlar erkek olacakmis gibi hissediyordum. Yediklerim pek değişme olmadı normalde zaten tatlıyı severim tuzlu da yiyorum yanı bi ayrım olmadı gibi. Cin takvımı de , yuzuk testinde, tuz la bişey yaptık onda da erkek cıktı :))) arkadaşlarım da senin yüzün güzelleşti felan diyo offfff

bana da ilk zamanlar oyle dedi bebisim kendini tam gostermedigi icin kesin konusamadi bir ay sonra kesin dedi 4 boyutluya girdim ordada kiz dediler ama benim hep suphe vardi icimde 4 boyutludan sonra emin olup kiyafetlerini almaya basladim.Simdi 31 haftalik hamileyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back