• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız gibi görünüyor ne demek??

Erkek de yanılma payı pek olmuyor canim doktor pipiyi gördü ki öyle konuştu:)

Pipiden falan bahsetmedi ☺umarım yanilmaz bakalım bu haftaiçi bi randevu alicam buarada tetanos aşısı ilk doğumda yaptirmadim ozeller üstüne düşmüyor heralde ama bu sefer ilk doz yapıldı ikincide 18inde aile hekimliği çok usteliyor bu durumu

Pipiden falan bahsetmedi ☺umarım yanilmaz bakalım bu haftaiçi bi randevu alicam buarada tetanos aşısı ilk doğumda yaptirmadim ozeller üstüne düşmüyor heralde ama bu sefer ilk doz yapıldı ikincide 18inde aile hekimliği çok usteliyor bu durumu

Bizim aile hekimliği pek ilgisiz doktorum yaptı aşımı tek doz uyguladı

2 doz daha yaptirican o zaman 3 dozmus normal doğumda enfeksiyon riskine karşı demişti doktor gerçi ilk dogumumda normaldi bi sıkıntı olmadı

Hemşireye özellikle sordum yok dedi bu tek doz oluyo belki içerikleri farklidir bilmiyorum ki ama cooook acitti şişti filan üstüne yatamadim

bu arada doktorum bana güneş kremi kullanmamı söyledi başladın mı senden kullanmaya eczaneden mustelanınkini önerdiler bana küçük bebeklerde falanda kullanılıyomuş

Benim doktorum salagin teki çıktı ilgisiz ya arıyorum en ufak bilgi vermiyo hic bir konuda herseyi kendim araştırıp yapıyorum bu gidisle kendim doğurcam wc de

nasıl yani parazit ilacı neden kullandın? vurdurdum zaten bugün 2. dozda mayısta

Kil kurdundan suphelendim doktoruma danistim salak hic bi aciklama yapmadi birsey demedi eczacı dan bilgi aldim cenine zarar vermeyen bir ilac verdi kullandim iyiyiz ikimizde ama halen feci huylaniyorum bugun evi kirkladim resmen çamaşırlar kaynattim deli gibiyim kac gündür

15 haftalikken erkeğe benziyor demişti. 19 hafta oldu Bu sefer pipiyi gördü .gerçekten bu sene erkek senesi galiba çoğunluk erkek bebek bekliyor

Kil kurdundan suphelendim doktoruma danistim salak hic bi aciklama yapmadi birsey demedi eczacı dan bilgi aldim cenine zarar vermeyen bir ilac verdi kullandim iyiyiz ikimizde ama halen feci huylaniyorum bugun evi kirkladim resmen çamaşırlar kaynattim deli gibiyim kac gündür

hay allah yaa geçmiş olsun çok çok doktorunda çok gamsızmış ama bu saatten sonra yeni doktorda zor gelir

Back