- Konu Sahibi suheylaylmz
Yok unutmam bitanem merak etme:)))
tamam canım öptüm senide miniğinide :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok unutmam bitanem merak etme:)))
tamam canım öptüm senide miniğinide :)
Bende öptüm canım seni de yakışıklı oğlunu daaaa
bir gün hamile kalırsam cinsiyetini asla sormucam:))) kızın da erkeğin de giyebileceği şeyler alccam:)))
Evet Unisex renkler alırsın tatlim sarı yeşil turuncu filan ama ister istemez merak ediyosun
doğrudur o psikolojiyi bilemiyorum şimdilik ama çok büyük yemin etmiştim kendimce o yüzden öğrenmek istemem:) senin bebişin cinsiyeti ne?
Belli değil şimdilik pazartesi günü belli olucak canim
hımmm hayırlısı olsun güzelim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin:))
Amin canım Allah sana da nasip etsin
Bende öptüm canım seni de yakışıklı oğlunu daaaa
kesinleştimi canım cinsiyet?
Evet canım kızım olacak :)))) çok mutluyum sıpam nasıl hareketliydi görsen teyzesi elleriyle ayaklarini tutuyodu
ayyy yerim ben onun ayakalarını :) çikolata falan yedin mi bak uğraştırmamış göstermiş hemen prenses kızın
Evet canım ilk defa bu kadar çok çikolata yedim bide hastanede girmeden usg ye meyve suyu içtim yavaş yavaş tık tık yapiyo sanki segirme gibi kuzum sende başladı mi oğluşun burdayım anne diyomu
ayne seyirme gibi bendede var canım ama daha tam hareket olarak hissedemiyorum ne zaman olur bilmiyorum... iyi ki yemişsin o zaman canım çikolata falan isim falan düşündünüz mü?
daha yakın zamanda komşum bir erkek çocuğu bekliyordu ve kucağına kız bebek aldı.
ne yazık ki bu tür yanılmalar olabiliyor.
bir de erkek diye bebeğin her şeyini mavi yapmıştı.
baya şaşırdık anlayacağınız
ayne seyirme gibi bendede var canım ama daha tam hareket olarak hissedemiyorum ne zaman olur bilmiyorum... iyi ki yemişsin o zaman canım çikolata falan isim falan düşündünüz mü?
Tam hareketlerini 18-20 hafta arası hissedermişiz sen ne düşündün adını küçük prensin bu aralar çağla yiyorum hatır hutur zaten tatlıyla hiç aram olmadı kiii
az kaldı o zaman hissetmeye :) bizim ismi ahmet diren olucak... mısra daha güzel bence. çağla çıktı mı vala ben herşeyi yiyorum ama daha çok et...