- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Evet canım ankaradayım ben burda caglA cıktı esimin babası da mısra diyo adıyla yaşasın minik prensinin şansı bol olsun inşallahh bitanemm
Yanii kuşum büyük ihtimalle mısrabende izmirdeym burdada çıktımı bilmiyorum ama karpuz gelmiş marketin birine şaşırdım:) teşekkür ederiz canım inş. seninde prensesin adıyla yaşasın mısrada karar kılındı gibi o zaman
bende izmirdeym burdada çıktımı bilmiyorum ama karpuz gelmiş marketin birine şaşırdım:) teşekkür ederiz canım inş. seninde prensesin adıyla yaşasın mısrada karar kılındı gibi o zaman
Oradada çıkmıştır çağla kuzum hatta erik bile vardır belki sıcak izmir hemde
aynen olabilir canım ama erik veya çağla henüz istemiyo canım zaten dün haberlerde gördüm eriğin kilosu 300 tlydi 28 tane erik 100 tlmiş...
tatlımmmm banada doktorjm kız gibi görünüo dedi ayrıntılı ultrasonda kesin erkek olduğu ortaya çıktı
tatlımmmm banada doktorjm kız gibi görünüo dedi ayrıntılı ultrasonda kesin erkek olduğu ortaya çıktı
Bi'şey alacaksanız pembe mavi gibi kalıplaşmış renkler yerine genel renkleri alın yeşil, sarı gibi
olsun bizde gördük hem ben her gttiğimde 4 boyutluyla bakılıo okdar net ayrıntılı olduğu halde yanlış oldu allah tan geç farkedilmedi :) bu gittiğimde yan gel osman yatıodu ohhh herşey meydandaYaaaaa ciddi olamasın ama biz bacak arasını kordonunu hepsini gördük telaşşşşşl ettim
olsun bizde gördük hem ben her gttiğimde 4 boyutluyla bakılıo okdar net ayrıntılı olduğu halde yanlış oldu allah tan geç farkedilmedi :) bu gittiğimde yan gel osman yatıodu ohhh herşey meydandaaslında sen benden nerdeyse 3 hafta öndesiiin senin kesin net bilinmesi gerekiodu ben 14cü haftayı dolduruorum
:)))) bende gördümmm galiba aynı kanalı izlemişizzz oğluşun var ya heralde pek ekşi şeyler çekmiyo canın ben nasıl limon yedim nasıl çağla yiyorum şimdi de) kız olduğundan mı nedir
Iyyy hiç et çekmiyo canım midem bulanıyo karpuz da olursa yerimmmaynen canım olabilir et ve karpuz çekiyo genelde :) senin de kız olduğundan heralde baksana limon çağla falan :)
aynen canım olabilir et ve karpuz çekiyo genelde :) senin de kız olduğundan heralde baksana limon çağla falan :)
Bitanemm bida ki komtrolun ne zaman 31 mart benim haber ver bana oğluşunun sağlık durumunu
canım benim de o ara 2 nisana alırım herhalde bende... sende haber ver güzel kızının durumunu :)
canım benim de o ara 2 nisana alırım herhalde bende... sende haber ver güzel kızının durumunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?