Bebek İkinci El Kız-Erkek Oyuncaklarımız (Çoğu kullanılmamış-Kutusunda-Hediyelik)

18-Play-Me Akıllı Kalem(6 adet kalem+çıkartmalar+akıllı kalem)=15 TL
19-Disney 6 adet Puzzle-20 TL
20-Sünger Bob Akıllı Kalem Seti-15 TL
21-Barbie Puzzle (260 parça)-10 TL
22-Yürüten T-rex (Sesle Kontrol edilebiliyor) -20 TL

2 (elimde bir tane daha aynısından var) ve 6 ayrılmıştır.

Sunger bob ve arabalar diz ustu egitim setini alicam ins ama ekleyecekleriniz var sanirim onlardanda belki sececegim olabilir diye dusundum.bekletebilirmisiniz urunleri kargo ile alacagim ben anadolu yakasindayim...

Barbie telefonun özelliği nedir acaba

Barbie telefonun özelliği nedir acaba
Urun Barbie mobil Eğitici ,Şekli telefona benziyor ama :)
8 Türkçe-8ingilizce 16 Eğitici aktivitesi var, (SAYILAR MANTIK KELİMELER HATIRLATMA ALFABE YARATICILIK v.b.gibi seyler üzerine). TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU MEVCUT

Fun pad , sünger bob mobil eğitici ,tre x,sünger bob akıllı kalem set ve arabalar dizüstü eğitim setini kesin istiyorum satılmadıysa yeni ekleneceklerden 2 yas ve üstüne uygun varsa resim atarsanız whatsupdan da olur özelden no mu yazarım netleştirilecek bir kerede Ankara'ya kargo gelsin TSK'lar

istediklerinizden bazılarına talip olanlar oldu,ekleyeceğim farklı birşey kalmadı.
Sizden önce talip olanlarla durumu netleştirelim,sizinde satıştakilerden başka istediğiniz birşey yoksa en kısa sürede gönderimini yaparım ...

Herkese merhaba,Yükleyeceğim ürünler bitti,kullanılmış ürünlerin bir kısmını çevremdeki eşe dosta verdim bir kısmını da oto koltuğunu alıştırmaya çalıştığım bebem için arabaya oyuncak torbası yaptım...
Yani yüklenenler dışında başka oyuncak gelmeyecek yakın zamanda...
Özelden ve tüzelden arkadaşlar alışverişlerimizi neticelendirmek adına son kararlarını bildirir,ödemeleri de yaparlarsa sonradan talip olanlara ve bana yardımcı olmuş olucaklar..Kargoları da tek seferde halletmiş olurum...Özelden tek tek bakıp son dönüş yapmam zor olur zaman alır diye burdan yazdım,olmadı özelden de dönücem...
Alanlara şimdiden hayırlı olsun,bakanlara da kısmet olsun

Yazım hatalarından yer yer anlamsız olmuş mesajım ama konu anlaşılmıştır heralde,bebeyle zor oluyor malum...

akıllı kalemler ve sünger bop özellikleri nedir birde kaç yaş için kullanıma uygunlar

Tamam
siz netleştirin kalanları alırım parasını yatırırım seçtiklerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…