Merhaba. hepsi ne kadar ya da ayrı ayrı??
aslında benzer özellikteler ama özelden mesaj atarsanız ordan farkları varsa yazarım ilk fırsatta (bebeyi uyutunca)2. ile 3. padler arasında fark var mı sence hangisi daha iyi.
fiyatları piyasaya göre araştırıp belirledim ama bu linke bakarım farklı fonksiyonlu aynı kasa ürünler var...bu arada senden aldığımız cicileri giymeye başladıkbu arada ürün buysa fiyatı gözden geçirmelisiniz
Ayy çok sevindim Gül'e Gül'e giyin inşallah evet kkda biraz sıkıntı ucuzu çıkarsa olay oluyo oyüzden göZden geçir dedimfiyatları piyasaya göre araştırıp belirledim ama bu linke bakarım farklı fonksiyonlu aynı kasa ürünler var...bu arada senden aldığımız cicileri giymeye başladık
Sağol... Fiyatlar konusunda yardımcı olurum zaten maksat karşılıklı ihtiyaçlar karşılansın...Ayy çok sevindim Gül'e Gül'e giyin inşallah evet kkda biraz sıkıntı ucuzu çıkarsa olay oluyo oyüzden göZden geçir dedim
Kuzucuk acikta durup kirlenmediyse bana ayirir misiniz lutfen. Ama kirlenmisse istemiyorum cunku yikayamam. Diger oyuncaklarinizi da bekleyip oyle almak istiyorum sakincasi yoksa. onlari ne zaman yukleyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?