Bebek İkinci El Kız-Erkek Oyuncaklarımız (Çoğu kullanılmamış-Kutusunda-Hediyelik)

odeil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
105
7
Herkese merhaba,
Elimizde bulunan oyuncaklarımız birçoğu kutusunda kullanılmamış,ister bebelerinize ister sevdiklerinize alabilirsiniz. Kullandıklarımızdan satışa çıkaracaklarımızı da bakıma aldım,ilerleyen günlerde burada paylaşacağım. Umarım ilginizi çeker hanımlar... (Bu arada hepsi hediye ve bebeğimin oynaması için baya bir büyümesi gerektiği için birden satmaya karar verdim bir kısmını,şimdilik foto yüklemelerini tamamlayayım sonrasında arasından beğendikleriniz olursa konuşuruz.Fiyatları sıforlarının epey altında tutmaya yardımcı olmaya çalışırım.)

1-Caillou eğlence sihirbazı (renkli ekranında 25 çizgi film/10 hikaye izleniyor)-40 TL
2-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten akıllı pad.4 farklı oyun modu var.-10 TL
3-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten pad.Kelime heceleme,müzik modu var.-10
TL
4-Disney Prenses serisi elektronik sesli kitap-35 TL
6-Barbie Mobil eğitici 8 Türkçe/8 ingilizce aktivite 20 TL
7-Sünger Bob Mobil eğitici-20 TL
8-Tweety Laptop 80 fonksiyonlu-20 TL
9-Arabalar Dizüstü Eğitim Seti-20 TL
10-İngilizce Akıllı Kartlar Seti-70 tane akıllı kart mevcut -15 TL
11-Poly Lingua-İngilizce-Türkçe Eğitici Laptop-20 TL
12-Masalcı Kuzu-(14 farklı hikaye anlatır,anlatırken başını hareket ettirir)-25 TL
13-Masal Anlatan Caillou-25 TL
14-Masal Anlatan Küçük Ayı-15 TL
15-Ses Kayıt Özelliği olan Ayı-20 TL
16-Uzaktan Kumandalı Eğitici Penguen(Harf ve sayıları çeşitli oyunlarla öğretiyor)-25 TL
17-Masal Anlatan Ayı-25 TL
18-Play-Me Akıllı Kalem(6 adet kalem+çıkartmalar+akıllı kalem)=15 TL
19-Disney 6 adet Puzzle-20 TL
20-Sünger Bob Akıllı Kalem Seti-15 TL
21-Barbie Puzzle (260 parça)-10 TL
22-Yürüten T-rex (Sesle Kontrol edilebiliyor) -20 TL

Son düzenleme:
Merhaba. hepsi ne kadar ya da ayrı ayrı??

1-Caillou eğlence sihirbazı (renkli ekranında 25 çizgi film/10 hikaye izleniyor)-50 TL
2-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten akıllı pad.4 farklı oyun modu var.-15 TL
3-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten pad.Kelime heceleme,müzik modu var.-15 TL
4-Disney Prenses serisi elektronik sesli kitap-50 TL
6-Barbie Mobil eğitici 8 Türkçe/8 ingilizce aktivite 25TL
7-Sünger Bob Mobil eğitici-25 TL
8-Tweety Laptop 80 fonksiyonlu-35 TL

Fırsat buldukça yüklemeye devam edeceğim...Toplu alımda yardımcı olurum...

bu arada ürün buysa fiyatı gözden geçirmelisiniz

Eklentiler

• image.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 385
bu arada ürün buysa fiyatı gözden geçirmelisiniz
fiyatları piyasaya göre araştırıp belirledim ama bu linke bakarım farklı fonksiyonlu aynı kasa ürünler var...bu arada senden aldığımız cicileri giymeye başladık

Tweety laptop için baz aldığım fiyat linki aşağıdaydı,ama daha uyguna satıldığı söylendi.Beğenen olursa fiyatta yardımcı olucam.Sonuçta burası Kadınlar Kulübü adamı tefe koyarlar
Ürün çok güzel içime sinmezse fiyat , satıştan kaldırır bizimkinin sandığına kaldırırız olmadı

fiyatları piyasaya göre araştırıp belirledim ama bu linke bakarım farklı fonksiyonlu aynı kasa ürünler var...bu arada senden aldığımız cicileri giymeye başladık
Ayy çok sevindim Gül'e Gül'e giyin inşallah evet kkda biraz sıkıntı ucuzu çıkarsa olay oluyo oyüzden göZden geçir dedim

Ayy çok sevindim Gül'e Gül'e giyin inşallah evet kkda biraz sıkıntı ucuzu çıkarsa olay oluyo oyüzden göZden geçir dedim
Sağol... Fiyatlar konusunda yardımcı olurum zaten maksat karşılıklı ihtiyaçlar karşılansın...

Merhaba. Masalci kuzucuk 45 tl nette kargo dahil. Hic kullanmadiysaniz ve kuzucuk kirlenmediyse, fiyatta da bi kolaylik yaparsaniz almak isterim. Diger yukleyeceginiz oyuncaklarinizi da bekleyecegim tabiki :)

Merhaba,şu ana kadar yüklediklerim hepsi sıfır kullanılmamış...ve fiyatları özellile çok aşağıda tuttum çok uzun bir süre önce yine bu tutardan satılmış,kargoları da ptt ile yapacağım kısmetse...

Kuzucuk acikta durup kirlenmediyse bana ayirir misiniz lutfen. Ama kirlenmisse istemiyorum cunku yikayamam. Diger oyuncaklarinizi da bekleyip oyle almak istiyorum sakincasi yoksa. onlari ne zaman yukleyeceksiniz?

Kuzucuk acikta durup kirlenmediyse bana ayirir misiniz lutfen. Ama kirlenmisse istemiyorum cunku yikayamam. Diger oyuncaklarinizi da bekleyip oyle almak istiyorum sakincasi yoksa. onlari ne zaman yukleyeceksiniz?

Kuzucuk 2 adet mevcut elimde 2 si de poşetinde,temiz olduğuna emin olabilirsin.Kuzucuk sizin için ayrıldı.

Arabalar diz ustu egitim setini elden almak istiyorum mumkunse istanbulda nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…