Bebek İkinci El Kız-Erkek Oyuncaklarımız (Çoğu kullanılmamış-Kutusunda-Hediyelik)

akıllı kalemler ve sünger bop özellikleri nedir birde kaç yaş için kullanıma uygunlar
sünger bob akıllı kalem seti kalmadı malesef ama özelliği içinde yeralan aktiviteler ile(sayılar,harfler,şekiller ve ingilizce aktivştelerini yaparken sesli kalemi kullanıyorsun,birde puzzle var içinde...kutu üzerinde 3 yaş üzeri için uygundur denilmiş...akıllı kalem içeren bir ürün daha var elimde ama aktiviteli değil.6 adet kitap içeren bir ürün... içerdiği kitapları okuyor,çıkartmaları seslendiriyor ve içerisindeki çeşitli aktiviteleri oyun oynatarak yaptırıyor.
image.jpg

özelden öncelik sırasına göre dönüşler yapıldı,yanıtlanırsa burdan son durumu ileteceğim...

Merhaba ben de 10, 18 ve 19 numaraları almak isterim ancak 19 numaradaki puzzleın fotosunu göremedim. Yeniden göndermeniz mümkün mü?

Merhaba ben de 10, 18 ve 19 numaraları almak isterim ancak 19 numaradaki puzzleın fotosunu göremedim. Yeniden göndermeniz mümkün mü?
Tamamdır özelden görüşelim hesap numarası ve diğer detayları,mesaj hakkım doldu sanırım yazanadım özelden...
19 numaranın içinde 3 tane 100 çük 2 tane 50 lik 1 tane 35 parçalık 6 puzzle var disney figürleri içeren özelden mesaj atarsanız cevaben yakın çekim foto atayım...

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
3-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten pad.Kelime heceleme,müzik modu var.-10
TL
6-Barbie Mobil eğitici 8 Türkçe/8 ingilizce aktivite 20 TL
7-Sünger Bob Mobil eğitici-20 TL
8-Tweety Laptop 80 fonksiyonlu-20 TL
9-Arabalar Dizüstü Eğitim Seti-20 TL
10-İngilizce Akıllı Kartlar Seti-70 tane akıllı kart mevcut -15 TL( haber bekleniyor)
12-Masalcı Kuzu-(14 farklı hikaye anlatır,anlatırken başını hareket ettirir)-25 TL
18-Play-Me Akıllı Kalem(6 adet kalem+çıkartmalar+akıllı kalem)=15 TL (haber bekleniyor)
19-Disney 6 adet Puzzle-20 TL(haber bekleniyor)
20-Sünger Bob Akıllı Kalem Seti-15 TL
22-Yürüten T-rex (Sesle Kontrol edilebiliyor) -20 TL[/COLOR]

son durum,satılanlar ve ayrılanlar aşağıda..kalanları satışların tamamı neticelenince güncelleyeceğim....
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
3-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten pad.Kelime heceleme,müzik modu var.-10
TL
7-Sünger Bob Mobil eğitici-20 TL
9-Arabalar Dizüstü Eğitim Seti-20 TL
10-İngilizce Akıllı Kartlar Seti-70 tane akıllı kart mevcut -15 TL( haber bekleniyor)
12-Masalcı Kuzu-(14 farklı hikaye anlatır,anlatırken başını hareket ettirir)-25 TL
18-Play-Me Akıllı Kalem(6 adet kalem+çıkartmalar+akıllı kalem)=15 TL (haber bekleniyor)
19-Disney 6 adet Puzzle-20 TL(haber bekleniyor)
20-Sünger Bob Akıllı Kalem Seti-15 TL
22-Yürüten T-rex (Sesle Kontrol edilebiliyor) -20 TL[/COLOR]

Ozelinize msj attim diger arabalar dizustu egitim seti duruyorsa onuda almak istiyorum.

Dün ve öncesi Ödeme yapılan oyuncakları bugün kargolayacağım inşallah,epey bir oyuncak ayırtıldı ödemeler yapıldıkça sahiplerine ulaşacaklar inşallah...

kalan oyuncaklarımız için güncelleme yapacağım,hadi bakalım yok mu ilgilenen :)

KALANLAR

1-Caillou eğlence sihirbazı (renkli ekranında 25 çizgi film/10 hikaye izleniyor)-40 TL
2-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten akıllı pad.4 farklı oyun modu var.-10 TL
4-Disney Prenses serisi elektronik sesli kitap-35 TL (kız çocuklarının bayılacağını düşünüyorum fırsat bulsam videosunu çekicem ama bebeden fırsat olmuyor :KK43: )
6-Barbie Mobil eğitici 8 Türkçe/8 ingilizce aktivite 20 TL(haber bekleniyor)
8-Tweety Laptop 80 fonksiyonlu-20 TL (haber bekleniyor)
11-Poly Lingua-İngilizce-Türkçe Eğitici Laptop-20 TL
13-Masal Anlatan Caillou-25 TL
14-Masal Anlatan Küçük Ayı-15 TL
15-Ses Kayıt Özelliği olan Ayı-20 TL (haber bekleniyor)
16-Uzaktan Kumandalı Eğitici Penguen(Harf ve sayıları çeşitli oyunlarla öğretiyor)-25 TL (çok eğlenceli eğitici bir ürün bence)
17-Masal Anlatan Ayı-25 TL
21-Barbie Puzzle (260 parça)-10 TL

Ayirtilan bir iki üründe yarın ödemesi olmazsa tekrardan Satışta olucak,yok mu beğendiğiniz ...son paylaştığım 3 laptop için listeye bilgi eklemeyi unutmuşum onlarda taliplerini bekliyor...

4-Disney Prenses serisi elektronik sesli kitap-35 TL

Bu üründen elimde iki adet var kız çocuğu olanlara siddetle tavsiye ediyorum ,geceleri Uyuması icin acık bir şekilde bırakıp masalı dinleyerek uyumasını sağlayabilirsiniz birine tali çıktı videosunu cektim ilgilenen olursa whatsuptan gönderebilirim...Kalan oyuncaklarımız da yine çok güzeller ...

Ayırtılan ürünlerden vazgeçenler oldu ...
Kalanlar da birbirinden güzel ,isteyene video çekip yollayabilirim...
Güncel liste ;

KALANLAR

1-Caillou eğlence sihirbazı (renkli ekranında 25 çizgi film/10 hikaye izleniyor)-40 TL-İPad den izlemek yerine bundan izlenebilir ,piyasada 79-99 TL civarında satılıyor .
2-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten akıllı pad.4 farklı oyun modu var.-10 TL
4-Disney Prenses serisi elektronik sesli kitap-35 TL (kız çocuklarının bayılacağını düşünüyorum -VİDEO cektim isteyene yollayabilirim )-1 tanesi satildi-1tane daha var
15-Ses Kayıt Özelliği olan Ayı-20 TL
16-Uzaktan Kumandalı Eğitici Penguen(Harf ve sayıları çeşitli oyunlarla öğretiyor)-25 TL (çok eğlenceli eğitici bir ürün bence)

güncelleme...

KALANLAR

1-Caillou eğlence sihirbazı (renkli ekranında 25 çizgi film/10 hikaye izleniyor)-40 TL
4-Disney Prenses serisi elektronik sesli kitap-35 TL (kız çocuklarının bayılacağını düşünüyorum fırsat bulsam videosunu çekicem ama bebeden fırsat olmuyor :KK43: )
15-Ses Kayıt Özelliği olan Ayı-20 TL (haber bekleniyor)
16-Uzaktan Kumandalı Eğitici Penguen(Harf ve sayıları çeşitli oyunlarla öğretiyor)-25 TL(çok eğlenceli eğitici bir ürün bence)

X