• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kız erkek bebekler için kıyafet şapka ayakkabı yürüteç kanguru!!!!

atine

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.282
51
363
44
Eki Görüntüle 805055 Eki Görüntüle 805056 Eki Görüntüle 805057 $DSCN4590.jpg $DSCN4592.jpg $DSCN4580.jpg $DSCN4581.jpg $DSCN4594.jpg $DSCN5657.jpg $DSCN5657.jpg $DSCN5658.jpg $DSCN5661.jpg $DSCN5662.jpg $DSCN5663.jpg $DSCN5664.jpg $DSCN5665.jpg $DSCN5666.jpg $DSCN5667.jpg $DSCN5668.jpg $DSCN5669.jpg $DSCN5670.jpg $DSCN5671.jpg

kanguru 30 tl 2 kere kullanıldı tertemiz güvenlikli sırt destekli
yürüteç çok az kullanıldı yeniden farksız katlanıp taşınabilir hale geliyor çok kullanışlı müzikli ışıklı 25 tl
çizgili şortlu takım hiç kullanılmadı 5 tl
tulum 15 tl içi astarlı sıcak tutması için koton bir ek variçinde 74 cm
benetton şort 10 tl kız için dir bel kısmında çiçekler var.
zara kapri pantalon 6-9 ay 10 tl kız için
şapkalar 3 adet lisanslı 10 tl
ayakkabı hiç kullanılmadı 15 tl

Ayakkabı kaç numara? Bir de nerde oturuyorsunuz? Yurutecle de ilgileniyorum.

ayakkabı 18 numara ben izmit merkezde oturuyorum istanbulada sık sık geliyorum. siz nerede oturuyorsunuz?

Canim ben beylikdüzündeyim. Bu tarafa kadar gelmiyorsundur sanirim :)

canım ben beşiktaş arnavutköye geliyorum ailem orada. evet uzaksın bize:( eğer almak istersen bir yolunu buluruz sen kararını ver. ptt kargoda olur. senin bebişin kaç aylık?

Olur bakariz madem. Kizim 5,5 aylık. Cooook hareketli ve herseyden cok cabuk bikiyor. Bir yurutec alayim hic degilse birkac ayimi kurtarayim istiyorum :)

Kırmızı ayakkabilar ve yurutec icin konusuyorum.

:)) kesinlikle doğru düşünmüşsün. bende aynı niyetle almıştım çok faydasını gördüm belim ağrıyordum onu ayakka tutmaya çalışmaktan. çok işime yaradı benimde müzikli ışıklı oluşu onuda oyaladı biraz daha düşme tehlikesi de yok bikaç dk rahat ediyor insan:) istersen izmitten göndereyim zaten katlı ir şekilde şu anda :44:

Ptt ile kapida odeme de var mı?

evet var bugün bir arkadaşa mont ayakkabı falan gönderdim:)

Tamam alayım ikisini madem. Adresimi özelden yazıyorum.
Iyi geceler.

tamam canım msjını aldım cevap yazdım ama senin msj kutun dolu olduğunda gitmedi bilgine. yarın öğleden sonra gönderirim iyi akşamlar:))

Back