Bebek İkinci El kız çocuk kıyafet ayakkabı bot ve fazlası son sayfalarda

pembe pantolon 1.5 yaş 3 tl
kışlık tayt 1 yaş 3 tl zeyland
kuğulu body 1 yaş idil baby 4 tl
benetton t-shirt 3 tl 1 yaş
kaloo bolero 3tl 1.5 yaş
zippy çiçekli pantolon 1 yaş 5tl kışlık kadifedir
lcw kazak geyıklı 5 tl 12-ay
chicco kadife elbise 1 yaş 4 tl
lcw pembe kazak 3tl 1yaş
lcw elbise mavi ciçekli etiketli 5 tl
puma mor t-shirt 3tl 2 yaş
lcw kışlık kot içi astarlı 9-12 ay 3tl
panço pembe jile elbise 5tl 3-4 yaş
lcw bluz turkuaz 3-4 yaş 3tl
barbie elbise 4-5 yaş 5tl
lcw etek 3-4 yaş 2tl
lcw şort 4 yaş 3tl
pembe tshirt sıfır 3 tl
adidas pembe 3 tl 3 yaş
parmak arası patik sandalet 10 tl hiç giyilmedi

ucuz diye mi begenmediniz anlamadım ki hepsi markalı sırf elimden çıksın kışa bana bir iki parça bişi aldırsın diye bu fiyatları yazdım yoksa bakıyorum kimse böyle vermiyo bu sitede

Bazen böyle oluyor. bende oğlumunkini eklemiştim kaliteli ve çok ucuz yazmama rağmen ilgilenen çok az oldu. 3 yaş ve üst kız çocuk kıyafetlerinize baktım ama 24 lira için 8 tl kargo ödemek gerektiğinden vazgeçtim. -4 yaşa uygun başka kıyafetleriniz özellikle yaş kışlık eşofman badi ve üst varsa eklermisiniz?

canım konun çok karışık oldu yada ben anlayamadım :) elinde kalanları bir daha toparlarsan 1 yaş üstü olanlara bakmak isterim

kürklü bot ve parmak arası sandalet 17-18 no patikler ayakkabı değiller pembe converse tipi 18-19 nohm patik 17 -18 no nike ayakkabı 19.5 no çanta jane matrix travel sisitem bebek arabasının yanında hediye verilmişti az kullandım

Son düzenleme:
İyi geceler,ben yeniyim de pek anlamıyorum hani, 6-9 aylıklar satıldımı ? Bu arada çok zevkliymişsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…