Kız çocuk erkek çocuk

svltkc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
5
0
6
34
Bursa
Arkadaslar kız çocuk ya da erkek çocuk olmasi için önerileriniz nedir. ..Ayrıca tabiki sağlıklı olmasi en önemlisi o ayrı bir durum ama bunun dışında insan cinsiyete de istek duyuyor deneyimlerinizi paylaşır misiniz

Erkek çocuk için muz ye derler çoğu zaman.yine erkek çocuk için yumurtlama döneminde ilişki olsun derler. Kız çocuk için Meryem süresi 41 gün mü ne okunur erkek için yusuf süresi. Ben bunları duydum canım :))ama her şeyden önce Allah sağlıklı evlat versin hepimize inşallah. Hamile misin Bu arada?

Yok daha değilim ama bu ayki adetimden sonra düşünüyoruz.saglikli olsun elbette sadece ben deneme yapayım cinsiyet için gerisi allaha kalmış

Hadi olur inşallah canım şimdiden Allah kolaylik versin hemen olur uğraştirmaz seni insallah:))

Cnm erkek çocuk için ph 8 in ustunde olan suyu bir ay oncesinde içmeye baslıcaksın vajina ph şinin alkali olması için birde kiz çocuk içinde tam tersi ph 7 nin altında olan su tuketeceksin nedeni : erkek spermler vajinanin asidik yapısında yasayamadıkları için alkali su vajina ortamini alkali olmasını sagliyor ve erkek spermler daha uzun yasıyorlar kız spermler ise vajinanin asidik ortaminda erkek spermlere oranla daha fazla yasıyolar ph asidik olan sular ise erkek spermlerin omrunu kısalttıgı gibi dişi spermlere oncelik sagliyor cnm bunun bilimsel açiklamasi var umarım yardımcı olmuşumdur

canm eşine bağlı o sana değilki. ben hamile kalmadan önce erkkek çocukları bana hiç sempatik gelmezdi sevemezdm . kz çocuk hastasıydım .. fakat hamile kaldım ya. ayyyyy insanın kendi ewladıolunca seçim yapamıo ya seçim kalkıo aradan . böledüşünceğim aklımın ucuna gelmezdi vallahiii .sendeöle olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…