Kız çocuğuna hediye

Popüler oyuncaklar,elsa,anna,barbie vb muhtemelen vardır ,alınmıştır,bence almayın. Benim kızım 4.5 yaşında oradan biliyorum.
Bu aralar,bilezik,kolye vs yapmayı seviyor. Boncuk setleri satılıyor,onlardan alabilirsiniz,ipe dizip yapılıyor,gayet eğlenceli.
Bunun dışında Water Magic sihirli kitap diye geçen kitaplar var,kalemine su doldurulup kullanılıyor,kalemle sayfanın üzerinden geçtikçe resimler beliriyor,kuruyunca siliniyor,tekrar tekrar kullanılabiliyor. Kızım bunu çok sever hala 1 senedir kullanıyoruz.
İlk aklıma gelenler bunlar oldu.

benimki şu aralar takı setlerine sarmış durumda (5 yaş), frozenli takı seti alabilirsiniz, kendi takılarını tasarlar.

Monster High bebeklerine bakın bence. Benim küçük kuzen bayılıyor onlara. Hem çok orjinal hem hoş görünüyorlar ve hepsi birbirinden farklı bebekler. İsterse bebeklerin yüzünü, saçını, elini ayağını kendi tasarlayabiliyor öyle bir setide var.
Bu bebeklere bende bayılıyorum bu arada Favorim venüs İlk monster bebeğim Böyle birşey

Oyuncak değil de kıyafet,etek,ayakkabı falan alsanız daha iyi olmaz mı?
Oyuncak alacaksanız da barbie bebek almayın bence.Barbieye karşıyım.Barbie gibi zayıf,güzel manken gibi oyuncak bebekler çok etkiliyor bence kızları.Sonra daha veletken başlıyorlar kendilerini beğenmemeye,triplenmeye..
Ben de öyleyim oradan biliyorum.O yüzden çocuklarınıza öyle bebekler almayın bence ablalarım.

Hepinize çok teşekkür ederim :)
İçinde 2 bebek olan kuaför ve süslenme temali bir set aldım..çok begendi. Misafirligimiz süresince kafasını kaldırmadan onlarla oynadı. Beğendiğini anlamak zor olmadi yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…