- 1 Şubat 2015
- 3.533
- 9.079
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Kızlar sevdicegimin bir akrabasına akşam çaya davetliyiz. 4,5 yaşında kız çocukları var. Oyuncak olarak ne hediye alayım? Bir oyuncak almayi düşünüyorum. Ne sever o yaşta bir kız? Popüler neler var?
Kızlar sevdicegimin bir akrabasına akşam çaya davetliyiz. 4,5 yaşında kız çocukları var. Oyuncak olarak ne hediye alayım? Bir oyuncak almayi düşünüyorum. Ne sever o yaşta bir kız? Popüler neler var?
Senin bizim cadıya aldığın da çok güzeldicrazy city veya sweet home diye çıkartma kitapları var. googla a yazın çıkar. bence alınabilecek en güzel hediyelerden.
bir sürü renkli, pırıl pırıl çıkartmaları var kitapların. şehri veya evleri dizayn ediyorsun. kediler, köpekler, arabalar, bisikletler, koltuklar, çantalar, insanlar, çocuklar vs vs vs. isim vermek doğru mu bilemedim, büyük kitabevlerinde var. özellikle İ ile başlayanda
Senin bizim cadıya aldığın da çok güzeldiçok keyif almıştık yaparken
oyuncagı bence vardır. güzel bir baklava al. yada pasta. cocuklar daha cok sever.Kızlar sevdicegimin bir akrabasına akşam çaya davetliyiz. 4,5 yaşında kız çocukları var. Oyuncak olarak ne hediye alayım? Bir oyuncak almayi düşünüyorum. Ne sever o yaşta bir kız? Popüler neler var?
Benim 5 yaşında kızım var ponye bayılıyor..poly pocket ..mutfağı var birtane büyük fırını ocağı onunla oynamaya bayılıyor..bunlar olabilirKızlar sevdicegimin bir akrabasına akşam çaya davetliyiz. 4,5 yaşında kız çocukları var. Oyuncak olarak ne hediye alayım? Bir oyuncak almayi düşünüyorum. Ne sever o yaşta bir kız? Popüler neler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?