• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek te hamilelik dahami zor

Can parcamsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
32
12
3
27
Kızlar ailem yakınlarım herkez hatta düşük tehlikeden dolayı ve mide bulantim erken başladığı için kızın olacak diyorlar ve nedense içimden hep kız geçiyor rahimde kanama alanı var bu genelde kız bebekler daha nazlı oluyormus ondandır diyorlar sizcede öylemi

Hiç alakasi yok. 3 çocuğu kiz olup bir kez bile midesi bulanmayan tanidiklarim var. Bu tarz tahminler sadece tahmin.

2 kızım var ilkinde çok bulandı ikincisinde hiç bulantım olmadı hiç kusmadim bence alakası yok

Hiç alakası yok bı kız bı erkek çocuğum var kızımda daha az bulandı migdem ama.cok kustum günde 3 bazen 4 oğlumda daha çok bulandı ve çok nadir kusabildim . Zorluğuna gelince kızımın hamileliği daha zordu ama ilk gebelikte ağrılar daha çok olurmuş ondandır diye düşündüm bn

Merhaba ovulasyon testiyle hamile kalan varmi acaba cat gunu belli olan ve cinsiyeti Belli olan bi hesap yapilacak cinsiyetle alakali

Hıc alakası yok.. Bende hıc duymadım..hayırlı olsun bu arada :)

Kızlar ailem yakınlarım herkez hatta düşük tehlikeden dolayı ve mide bulantim erken başladığı için kızın olacak diyorlar ve nedense içimden hep kız geçiyor rahimde kanama alanı var bu genelde kız bebekler daha nazlı oluyormus ondandır diyorlar sizcede öylemi
Batıl inaç der geçerim :dondurma:

Kızımda bulantı nedır bılmezdım ne dusuk tehlıkesı ne kusma ne agrı okadar rahat bır hamılelık gecırdımkı herkes kesın erkek olur dedı kız oldu. Arkadasımda hep kusdu hep bulantısı vardı cok zor gecırdı hamılelıgı oglu oldu

Back
X