- 24 Ağustos 2022
- 4.053
- 11.799
-
- Konu Sahibi ahsennayaz
Neden korunuyorsunuz daha yumurta catlamadan once iliskiniz olursa eyer olabilir demis.Yazdığınız için çok teşekkür ederimO zaman yumurtlamadan birkaç gün önce ilişkiye girip sonra korunmalı mıyım tek ihtimal o dönem mi
Anlaşınız için çok teşekkür ederimAmin. Yani ben sizi anlıyorum kınamıyorum. Ben de hamileliğimi öğrendiğimde inşallah kız olur diye gönlümden geçirdim ne yalan söyleyim. Gönlüme göre de oldu. Ha bu demek değil ki erkek olsa sevmeyecektim. Özellikle kız olsun diye bir çabam olmadı ama.
Kızım olacak benim. Öncelikle ilişki sonrası amuda kalkıp Ya Hak kız istiyorum deyip yatakta 3 takla atı- şaka şaka nasıl yaptık biz de bilmiyoz valla
Anlayamadım ki nasıl olduğunuNeden korunuyorsunuz daha yumurta catlamadan once iliskiniz olursa eyer olabilir demis.
Bende oyle duymustum hatta eltim calismalar sonrasi kiz tutdurmus
Yumurtanın çatlaması demek adet takviminde yumurtlama günü olarak belirtilen gün mü ?Neden korunuyorsunuz daha yumurta catlamadan once iliskiniz olursa eyer olabilir demis.
Bende oyle duymustum hatta eltim calismalar sonrasi kiz tutdurmus
Amin inşallah çok teşekkür ederimCinsiyeti erkek genleri belirliyor. Tabiki nasip kısmet Allah ne nasip ederse o olur. Sağlıklı bir bebiş olur inşallah
Arkadaşların da söylediği gibi yumurtlamadan 2 gün önce birliktelik kız bebek yapıyor. Yumurtlama ve sonrası birlikteliklerde erkek bebek diyorlar. Bu forumda yumurtlama günü birliktelik ile kızı olan, regl sonrası tek ilişki ile erkek olan da var. Allah ne verdiyse oluyor sanırım. Yine de denemekten zarar çıkacak bir yöntem değil. Denk getirmek çok zor. Ben denedim birkaç ay. Ovulasyon testi ile takip ettim ama bu sefer stres yaptım bebeğim olmadı. Hayırlısını ve sağlıklısını dilemek lazım. Tabi ister istemez içimizden de kız olsa ne güzel olur diyoruz.Kızlar herkese merhaba
Henüz hamile değilim ama önümüzdeki aylarda düşünüyoruz. Öncelikle elbette sağlıklı olması ama ben hep bi kızım olmasını istiyorum. Bunun için bi teknik vb bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz fikir olur belki.
Ovülasyon testleri ile en doğru şekilde öğrenebilirsinizYumurtanın çatlaması demek adet takviminde yumurtlama günü olarak belirtilen gün mü ?
Çok teşekkür ederim. Sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin Allah isteyen herkese. Dediklerinize bakacağım sağolunArkadaşların da söylediği gibi yumurtlamadan 2 gün önce birliktelik kız bebek yapıyor. Yumurtlama ve sonrası birlikteliklerde erkek bebek diyorlar. Bu forumda yumurtlama günü birliktelik ile kızı olan, regl sonrası tek ilişki ile erkek olan da var. Allah ne verdiyse oluyor sanırım. Yine de denemekten zarar çıkacak bir yöntem değil. Denk getirmek çok zor. Ben denedim birkaç ay. Ovulasyon testi ile takip ettim ama bu sefer stres yaptım bebeğim olmadı. Hayırlısını ve sağlıklısını dilemek lazım. Tabi ister istemez içimizden de kız olsa ne güzel olur diyoruz.
Diğer kız bebek için hurafelerden birisi de astrologlar ay burçlarına göre birliktelik zamanlarını söylüyor. Kız bebek günleri erkek bebek günleri var. Çok anladığım bir nokta değil ama instagramda bir astrologda denk geldim.
Diğer bir şey ise Ali imran süresi 36. Ayet kız bebek için okuyun sık sık diyorlar.
Neden hemen kötü yorum yapıyorsunuz ki ?Bir çocuğumuz olsun diye yıllarca bekledik. Sonunda Rabbim kızımı nasip etti. İstediğin zaman hemen hamile kalabilecek misin önce onu bi düşün. Sonra hayırlı sağlıklı olsun diye dua et
Seneye de mi erkek senesi ? Neden 2 yıl bekleyeyimBu sene erkek senesi. En garantisi 2 yil bekle.
Bu sene hamile kalip 2025de dogacak olanlar da erko. 2025de hamile kalip 2026da dogurman lazim. O yuzden 2 yil dedimSeneye de mi erkek senesi ? Neden 2 yıl bekleyeyim
Doğru diyor zuzu sitede bir tek ben kız doğuruyom diğer herkeşler erko doğuracak ya da doğurdu. Aha bu da erko doğuracak hepisi hürrem ha bunlarınBu sene hamile kalip 2025de dogacak olanlar da erko. 2025de hamile kalip 2026da dogurman lazim. O yuzden 2 yil dedim
Kötü bişey söylemedim ben. Benim çektiğim sıkıntıları hiç kimse çeksin istemem. Hayat her zaman planladığımız gibi gitmiyor. Kızı erkeği bırak hayırlısını dile diyorum.Neden hemen kötü yorum yapıyorsunuz ki ?
Hem siz bu yollardan geçmişken ?
Belki bende yıllarca bekleyeceğim bunu hiçbirimiz bilemeyiz, ama farkındayım ben bunların.
O zaman sağlıklı evlat istediğiniz için de imtihanınız olur. Sağlıksız doğanlar evlat değil mi? Onları da Allah vermiyor mu? Ya da normal yolla evlat sahibi olamayıp tedavi olanın da imtihanı olur bu bakış açısıyla neticede Allah dilediğine kız dilediğine erkek verir dilediğine de hiç vermez yazıyor. Bi rahat bırakın insanları ya kadın yöntem sormuş bilmiyorsanız ya da sizin kafanıza yatmıyorsa yanıt vermeyin.Bak böyle yapmayın işte sonra imtihanınız olur sağlıklı evlat isteyin her zaman. Çok çok yanlış.