- 29 Kasım 2023
- 166
- 154
-
- Konu Sahibi ahsennayaz
Amin inşallah hepimizeRabbim sağlıklı ve hayırlı olanı versin
Kızım var ama nasıl yaptığımı bilmiyorumÖzellikle kız evlat sahibi olan anneler yorumlarınızı bekliyorum
Amin öncelik o tabiki inşallahHayırlı sağlıklı olanı olsun inşallah
Yumurtanın tam çatladığı zaman erkek sonrası kız bebek oluyor diye okumuştum yorumlarda
Testlerle yumurta takibi yapabilirsiniz
Çok haklısınız ama kızım olmasını çok istiyorumBak böyle yapmayın işte sonra imtihanınız olur sağlıklı evlat isteyin her zaman. Çok çok yanlış.
Yumurta çatladıktan sonra diye okumuştum çok çok uzun yıllar oldu ben tam hatırlamıyorum ama vardı burada benzer konularAmin öncelik o tabiki inşallahYani yumurtlama dönemimden sonra mı birliktelik olmalı
Ne güzel Allah bağışlasınKızım var ama nasıl yaptığımı bilmiyorumbunun bir formülü olduğunu da sanmıyorum.
Aşkım iste tabi ama o kadar gerisini Rabbime bırakÇok haklısınız ama kızım olmasını çok istiyorum
Aşkım iste tabi ama o kadar gerisini Rabbime bırak
Evlat edinebilirsiniz kız/erkek seçebiliyorsunuz.Kızlar herkese merhaba
Henüz hamile değilim ama önümüzdeki aylarda düşünüyoruz. Öncelikle elbette sağlıklı olması ama ben hep bi kızım olmasını istiyorum. Bunun için bi teknik vb bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz fikir olur belki.
Öncelik sağlıklı olması tabi ki Rabbim neyi dilerse onu verirÇok haklısınız ama kızım olmasını çok istiyorum
Yazdığınız için çok teşekkür ederimÖncelik sağlıklı olması tabi ki Rabbim neyi dilerse onu verir
Yalnız bunuda paylaşmak istiyorum seninle sosyal medyada görmüştüm ben yumurtalama zamanından bir kaç gün önce ilişkiye girersen kız olma ihtimali yüksek tam yumurtalama zamanında olursa erkek olma ihtimali artıyor demişlerdi sebep olarakta x kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ama geç ölüyolarmış y kromozomu taşıyan spermlerde daha hızlı ama erken ölüyolarmış
Ne kadar doğru bilemiyorum tabi kiiii
Amin. Yani ben sizi anlıyorum kınamıyorum. Ben de hamileliğimi öğrendiğimde inşallah kız olur diye gönlümden geçirdim ne yalan söyleyim. Gönlüme göre de oldu. Ha bu demek değil ki erkek olsa sevmeyecektim. Özellikle kız olsun diye bir çabam olmadı ama.Ne güzel Allah bağışlasınkeşke olsaydı