Bebek İkinci El kız bebek kıyafetleri.uygun küçük boyda beşik arıyorum uygun fiyatlarda

SEL28

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
226
0
kız bebek kıyafetleri.uygun küçük boyda beşik arıyorum uygun fiyatlarda .istanbul avrupa bölgesinde

mrb babytech hünkar beşik var elimde kullanışı sallanması çok rahat netten fotoğraflarına bakıp beğenirseniz yardımcı olabilirm.

beşik güzelmiş bayagı benim ev küçük olduğu için ideal ne kadar fiyatı

sabit cnm ayakları geniş gelio kapıya ama tek kenar sökülüp taşınıyo memnun kalırsın sallanması çok rahat kargoyu karşılarsanız 120 ye bırakayım son

100 e bırakırsan almayı dusunuyorum bıde netten arastırdım uzunlugu 92 cm yazıo dogrumudurbenım oğlan suan 73 cm cunku o yuzden spruyorum bıde kac aya kadar yanı ben ozellıkle 2 yasa kadar kullanmak ıcın alıcam.. bı ölcsen dıorum.özel msj ın acık degıl sanırsam

Son düzenleme:
100 e bırakırsan almayı dusunuyorum bıde netten arastırdım uzunlugu 92 cm yazıo dogrumudurbenım oğlan suan 73 cm cunku o yuzden spruyorum bıde kac aya kadar yanı ben ozellıkle 2 yasa kadar kullanmak ıcın alıcam.. bı ölcsen dıorum.özel msj ın acık degıl sanırsam

Fiyat konusununda bişeyler yapabilirm ama bebeğiniz ne kadar boydan sığar ama uyurken dönmek isterse dar gelebilir 1yaşa kadar rahatlıkla kullanılabilir ben çok rahat ettim sallandığı zaman baya gidip geliyo kendi kendine fotograf isterseniz mail atabilirim

Fiyat konusununda bişeyler yapabilirm ama bebeğiniz ne kadar boydan sığar ama uyurken dönmek isterse dar gelebilir 1yaşa kadar rahatlıkla kullanılabilir ben çok rahat ettim sallandığı zaman baya gidip geliyo kendi kendine fotograf isterseniz mail atabilirim

seher-1016@hotmail.com cnm maıl atarsan fotoları sevınırım bıde uzunluk ölcusunu genıslıgını ölcmenı ıstıcem benım oglan suan 8 bucuk aylık o nedenle 2 yasa kadar ıstıorum park besık var oda rahat sallanmıo sureklı sallanmak ıstıo o nedenle alıcam besık alsam o hantal besıklerı sokmak ıstemıorum evıme o yuzden portatıf olursa guzel olur dıorum maılden tel yazarsan konusalım arıyım senı

cnm en 46 boy 77 cm benmde bebeğim 8 aylık hala uyuyabiliyo içinde ama dönmesi zorlaşıyo gündüzleri uyuyup gece park yatağa alırsan olabilri gecede sallanmak istiyomu

cnm en 46 boy 77 cm benmde bebeğim 8 aylık hala uyuyabiliyo içinde ama dönmesi zorlaşıyo gündüzleri uyuyup gece park yatağa alırsan olabilri gecede sallanmak istiyomu

yok cnm anladım ya benımde vardı portatıf besıgım onu kullandım 7 aya kadar sonrada sattım sanırım bu boyle bısey ben 123 cm boy zannettım nette öle yazıodu snaırım o uzunlugu degılmıs bana daha buyuk lazım saol tsk ettım...hal boyle olunca bızde park besıge tasıdık fakat gecelerıde sallanmak ıstıo ozellıkle portatıf rahat oldugu ıcın ole sallanmak ıstıo bende ayagıma alıp gecelerı zorluk yasadıgım ıcın boyle sallanır bısey ıstıorum

$2013-02-26-1533.jpg $2013-03-04-1662.jpg $2013-02-25-1517.jpg $2013-02-25-1514.jpg $2013-02-25-1513.jpg $2013-02-25-1516.jpg $2013-02-25-1515.jpg $2013-02-25-1518.jpg

X