Efnan❤ cennet teki güzel gözlü kızDegisik bi isim olsun istiyorum kizlar simdilik bebegimiz kiz gibi doktor oyle dedi aklima gelen isimler
Eyşan
Cansın
Belçim
Bu gibi isimler tabi kararsizim ama esim bi turlu hic bi ismi begenmiyor, oyle bir isim olsun ki seslendigimde kizimin canimdan bi parca oldugunu hissedeyim canim oldugunu hissedeyim diyor aklima da o tarz isimler gelmiyor yardim edin fikir verin kizlar.
Yillardir icimde olan bi isim bi gun kizim olsa ismi Cansin olur diyordum hep :)Cansin cok severim :)
Hazel cok guzelmisCansu -sıla -duru -hazel- idil vs başka bi konuda da baya isim yazdım valla kızım olsa ne koyacağım sasiririm öyle çok isim seviyorum ki.
Hazel cok guzelmis
Cok guzelmis gercekten Hazel, amma iste babamiz cok secici aslinda hep erkek bekliyodu ruyalar falan gormustu erkek olacak diyodu doktor kiz deyince ben soka girdim acaba ne tepki verir diye ama gozleri parladi kiz cocugu evin bereketidir diyip sukur etti kizim kizim diye dolaniyo ortalarda tabi isim begenmiyo hic biseyi yakistiramiyor seslendigimde canimin parcasi oldugunu hatirlatan bi isim olsun diyor Gulum, Hayatim gibi diyorum oyle isimler biraksak yarin bi gun sinif arkadaslari neler der e bunun dusuncesi bile deli ediyi bu seferde :) sasirdim kaldim bende.anlamida hoş ela göz de deniliyor hazele. :)
Cok guzelmis gercekten Hazel, amma iste babamiz cok secici aslinda hep erkek bekliyodu ruyalar falan gormustu erkek olacak diyodu doktor kiz deyince ben soka girdim acaba ne tepki verir diye ama gozleri parladi kiz cocugu evin bereketidir diyip sukur etti kizim kizim diye dolaniyo ortalarda tabi isim begenmiyo hic biseyi yakistiramiyor seslendigimde canimin parcasi oldugunu hatirlatan bi isim olsun diyor Gulum, Hayatim gibi diyorum oyle isimler biraksak yarin bi gun sinif arkadaslari neler der e bunun dusuncesi bile deli ediyi bu seferde :) sasirdim kaldim bende.
Ilgın ismi de güzel canım. Değişik.bir filmde duymuştum.Degisik bi isim olsun istiyorum kizlar simdilik bebegimiz kiz gibi doktor oyle dedi aklima gelen isimler
Eyşan
Cansın
Belçim
Bu gibi isimler tabi kararsizim ama esim bi turlu hic bi ismi begenmiyor, oyle bir isim olsun ki seslendigimde kizimin canimdan bi parca oldugunu hissedeyim canim oldugunu hissedeyim diyor aklima da o tarz isimler gelmiyor yardim edin fikir verin kizlar.
Ay evet Ilgın bende duymustum bi de cok fazla kullanilmiyor o da cok onemli off cok zormus su isim konusu ya git gide kafam karisiyor :)Ilgın ismi de güzel canım. Değişik.bir filmde duymuştum.
Karar senin canım ele kafandaAy evet Ilgın bende duymustum bi de cok fazla kullanilmiyor o da cok onemli off cok zormus su isim konusu ya git gide kafam karisiyor :)
Tabiki oyle Allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsin once insallah, sonra zaten esim de anliyacak bazi seyleri su an daha nasil bi mucizenin bizi bekledigini fark bile etmiyor :)O sizin evladınız,isim ile hissetmenin inanın hiç ilgisi yok. Ne olursa olsun ismi hiç farketmez. Hayırlısı.
Efnan❤ cennet teki güzel gözlü kız
O ismin öyle bir anlamı yokEvet cok guzel isimmis onu da yazdim canim cok sagol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?