- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Güzel ama görümcemin kızının adı
Milan erkek ismi değil mi
Kız ismi canımMilan erkek ismi değil mi
LeylaGüzel ama görümcemin kızının adı
İlk çocuğunuz mu ne zaman doğumGüzel ama görümcemin kızının adı
Evet ilk çocuk 2 ay kaldı hala isimsizİlk çocuğunuz mu ne zaman doğum
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bende sevemedim Ayçayı ve MirayıEvet ilk çocuk 2 ay kaldı hala isimsizayça hoşuma gitti ama kimse ayça yı sevmedi yakın cevremizde Miray ı da ben seçmiştim ama şimdi soğuk geliyo kararsız biriyim zaten dogana kadar düşüncez galiba
Ayça sıcak geliyo banaBende sevemedim Ayçayı ve Mirayı
Ama tabi annesi sizsiniz karar sizin
Öz Türkçe isim olan Aybüke var mesela . Eskide Aybige imiş sonra Aybükeye olmuş
Evet ya değişik isim olsun diye abidik gubudik isimler çıktı herkes aynı isimleri ya da benzer koyuyo nerdeyse o yüzden az olan anlamlı öztürkçe kulaga hoş gelen isimler düşünüyorumAylin çok güzel isim bence. Hem yeniler gibi abudik gubudik de değil.
Defne de hoşuma gidiyo ama geçen sene en çom koyulan isimlerdenmiş ilkokula gidince ortalık defne kaynar artıkAylin çok güzel isim bence. Hem yeniler gibi abudik gubudik de değil.
Ben de severim Defne ismini ama aynen ortalık Defne doldu.Defne de hoşuma gidiyo ama geçen sene en çom koyulan isimlerdenmiş ilkokula gidince ortalık defne kaynar artık
Benimde içimden hala ayça geçiyo ama olumsuz konuşunca bi acaba başka isim mi olsa diyorumAyça muhteşem bi isim kesinlikle vazgeçme..tek isim olsun ayça olsun..sağlikla doğsun adıyla yaşasın ne inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?