- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Evet çok alışılmadık değil ama az rastlıyorum ayça nın anlamı hoşuma gitti ve öztürkçe bi isim ama belki daha hoşuma giden başka bişey de olabilirAyça ve beren güzel ama alışılmadık değil klasik isimler bence
İkisi de çok hoş bence, sağlıkla gelsin. Benim kızımın ismi GökçeAklımda ayça ve beren var. güzel anlamı olsun istiyorum çok alışıldık isim olmasın istiyorum öneriniz var mı başka
Gökçe beğendiğim bi isim ama yakın arkadaşım Gökçe koydu kızına emin olamadım o yüzden aynısını koymakta
Aynısı olmaz o zaman. Bilgen i de çok beğeniyorumGökçe beğendiğim bi isim ama yakın arkadaşım Gökçe koydu kızına emin olamadım o yüzden aynısını koymakta
Hm düşüneyim Birce de düşündüm eşim beğenmediAynısı olmaz o zaman. Bilgen i de çok beğeniyorum
BerraAklımda ayça ve beren var. güzel anlamı olsun istiyorum çok alışıldık isim olmasın istiyorum öneriniz var mı başka
Şimdiden teşekkür ederim
Bence de ayça hoş ama kimse begenmediiiBeren ismini es geçin bence, Beren Saat'le moda oldu. İsmin duyulmamış olmasına gerek yok bence Ayça çok güzel. Kibar, şık bir isim.
İkiside alışıldık bir isim bence.Aklımda ayça ve beren var. güzel anlamı olsun istiyorum çok alışıldık isim olmasın istiyorum öneriniz var mı başka
Şimdiden teşekkür ederim
sizin içinize sindiyse Ayça koyun. Abidik gubidik değil, şık bir isim Ayça.Bence de ayça hoş ama kimse begenmediiiolumlu bakmadılar çok ama içimden hep Ayça geçiyo
Beril ismini ben de Haziranda doğacak kızıma vereceğim, duyduğum anda çok içime sinmişti :)Beril
Selvi
Esin
Gökşin
Alışıldık isim olunca ne oluyor?Aklımda ayça ve beren var. güzel anlamı olsun istiyorum çok alışıldık isim olmasın istiyorum öneriniz var mı başka
Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?