Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç sevmedim ama karar sizin tabi. Siz begendiyseniz başkalarının ne düşündüğü önemli değil. Öneri olarak da ,Mihri bence Hifa dan daha hoş geliyor kulağa . Hatta Mihri Nur da olabilir . Benim kızımın ismi Dua Vera .Kızlar 21 haftalık gebeyim kızım olacak Allah ın izniyle ismini Hifa Nur düşünüyorum sizce nasıl veya önereceğiniz isim var mı
Kızımın adı HifaKızlar 21 haftalık gebeyim kızım olacak Allah ın izniyle ismini Hifa Nur düşünüyorum sizce nasıl veya önereceğiniz isim var mı
Gerçekten öyle ne kadar çok seçenek olursa yada çok kişiye danışılırsa o kadar işin içinden çıkılmıyor kızım olacağını öğrendiğimde bende bu gaflete düştüm ama hifa çok önceden aklımdaydı sora baktım olacak gibi değil uzatmadan aklımdakini koydum bittiİsim işi gerçekten çok kişisel. Konu sahibinin yazdığı da, öneri için söylenen isimler de bence çok kötü.
O yüzden en iyisi çok kişiye danışmadan kendine güzel gelen ismi koymak. Çünkü çoğu insana güzel gelen isim diye bir şey yok,her isim bazı insanlara çirkin gelir
Ben yeğenimin adını da hiç sevmiyorum mesela. Dünyada isim yokmuş gibi o yılların en cok koyulan kız ismini koydular, mitolojik bir karakter dediler, mitolojideki özelliği de peşinde tecavüzcü sapık bir tanrının olmasıGerçekten öyle ne kadar çok seçenek olursa yada çok kişiye danışılırsa o kadar işin içinden çıkılmıyor kızım olacağını öğrendiğimde bende bu gaflete düştüm ama hifa çok önceden aklımdaydı sora baktım olacak gibi değil uzatmadan aklımdakini koydum bitti![]()
Kızlar 21 haftalık gebeyim kızım olacak Allah ın izniyle ismini Hifa Nur düşünüyorum sizce nasıl veya önereceğiniz isim var mı
Fifa gibiHifa’nın söylenişi çirkin geliyor kulağa.
Nur’la taçlandırmış onu bir de. Şahtı şahbaz olmuş.Fifa gibi![]()
ALMİRABizim listemizde olanlar;
Eva
Lilya
Lia
Mila
Dünya
Otantiklipinden değil Hifa hatun un hikayesi beni çok etkilemişti. Ay yorumlar ne kadar çirkin sormam hata imişOtantik olsun diye böyle isimler koymayın ya.Dua, Lia, Eva falan bunlar isim bile sayılmaz bence.
Sonunda çıktı bi tanesi.Kızımın adı Hifaçok güzel bence
Bildiğiniz pişirdiğinize yetmiyor Ken yorum yapınca da komik oluyorsunuzNur’la taçlandırmış onu bir de. Şahtı şahbaz olmuş.![]()
İşte siz cahiller yüzünden gelişemiyoruz yaFifa gibi![]()
Ya canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki başka bir uygulamada oğluma isim düşünüyodum bi kaç öneri sordum Allah'ım neler neler söylediler bana yani sadece bunlar nasıl olur diye fikir istemiştim Allah'ım öyle iğrenç yorumlar geldi ki ya bide tabi hamileyim hormonların tavan tabi çok zoruma gitmişti o gün çok ağlamıştım tartışmıştım bikaç kişiyle baktım insanlar daha fazla üstüme gelince sildim uygulamayı falan tabiki istediğim ismi koydum oğluma sonra dedimki iyiki bu ismi koymuşum çokta güzel oldu anlamlarıda çok güzeldi adıyla yaşasın paşam inşallahOtantiklipinden değil Hifa hatun un hikayesi beni çok etkilemişti. Ay yorumlar ne kadar çirkin sormam hata imiş