Doğuma Hazırlık Kiz bebek isim konusunda yardimci olursaniz sevinirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
@meryl_streep Rüya çok güzel, naif bir isim. :KK200:

Gökçe ismini de beğenirdim ama artık çok sıradan gelmeye başladı, Gökçen daha güzel.
Öykü pek hoşuma gitmiyor, telaffuzu itibariyle. Özgü kulağa daha hoş geliyor.
Canimm yorumun icin cok tesekkur ederim..Şu an benim icin Ruya ve Gokce agir basiyor.Gokcen soyisimli etrafimda cok kisi var.O yuzden bu isim bana hep soyisim olarak cagirisim yapiyor..
Oyku soylenis itibatiyle ismimi andiriyor diye istedim ve soylenisi naif geliyor.Tabi bu seceneklerden daha esimin haberi yok:)).Hamile kalmadan bir ay once konusmutuk.Oyku o zaman da vardi kafamda.Guzelmis olabilir demisti.Soyismimizde de e ve ü var..Ona da uygun olsun istiyorum.Degisik oneriler yok mu kizlar??

Arkadaslar insan baskasina daha rahat isim bulabiliyo yada onerebiliyomus bunu anladim.kismet olursa ikiz kiz anne adayiyim.rabbim isteyen herkeze nasip etsin ins. Cok isimlerde uyum aramiyorum.kulaga hos gelsin anlami guzel olsun yeter.
aklımdaki isimleri yazayım belki sizinde beğendikleriniz olur.
oya
name-mektup
şimal-kuzey
iclal-yüceltme
izem-ululuk
simin-gümüşten,gümüş gibi
idil-volga ırmağına eski Türklerce verilen ad
leyla-gece
ve isim olarak hiç duymadığım ama güzel bir isim olabileceğini düşündüğüm
lahza-an
ve yine kullanıldığını hiç duymadığım ama anlamı çok güzel olan
sevva-seviyelendiren,düzelten,doğruya götüren

Canimm yorumun icin cok tesekkur ederim..Şu an benim icin Ruya ve Gokce agir basiyor.Gokcen soyisimli etrafimda cok kisi var.O yuzden bu isim bana hep soyisim olarak cagirisim yapiyor..
Oyku soylenis itibatiyle ismimi andiriyor diye istedim ve soylenisi naif geliyor.Tabi bu seceneklerden daha esimin haberi yok:)).Hamile kalmadan bir ay once konusmutuk.Oyku o zaman da vardi kafamda.Guzelmis olabilir demisti.Soyismimizde de e ve ü var..Ona da uygun olsun istiyorum.Degisik oneriler yok mu kizlar??

Öneri olarak:
Gaye
Günce
Birce
Begüm
Ezgi
Beste
Hande
Gözde
Nilüfer
Didem
Hale
Nükte

Beğendiğin bir isim olur umarım ;)

Öneri olarak:
Gaye
Günce
Birce
Begüm
Ezgi
Beste
Hande
Gözde
Nilüfer
Didem
Hale
Nükte

Beğendiğin bir isim olur umarım ;)
Canim Begum u dusunmustum.Kimse begenmedi.Birce yi dusundum sonra cok degisik geldi.Insanlar yadirgayabilir diye dusundum.Kimseye laf anlatmak istemiyorum:)Günce de guzel eşimin akrabalarinda Gülce var o yuzden eledim.Ezgi de dusunmustum.bir ara hem.benim.adima cok yakin ama bu isimde cok tanidigim var.Kizimin ismi bana yakin baska kimseyi cagristirsin istemiyorum ama onerilerin icin tesekkurler cok guzeller.Listede şu an icin:
Rüya
Gökçe
Öykü
var
Esim.gokce ye de soyisim.gibi dedi ama yine de elemedik.Kenarda bekliyor.Canim daha onerilerin varsa bekliyorum.Listeyi biraz uzatalim istiyoruz.Cok tesekkurler.Bu arada Melis,Melisa ve Defne yi rumca kokenli oldugu icin eledik.ilay ismini cok begenmistim.Eşim.yarim kalmis isim.gibi dedi.Eledik.Cok fazla yabanci ismi cagiristiran isim istemiyorz:)

Reyhan - reyyan- elvan
Leyla- süheyla
Özge- gözde
Selin- pelin
Canan - candan
Fatma- zehra
Simay- miray -Nilay- gülay
Seren- ceren- yaren
Aklıma bunlar geldi. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Ben de ikiz bebekleri çok severim. Çok istedim ama Allah tek tek verdi.

Back
X