Doğuma Hazırlık Kiz bebek isim konusunda yardimci olursaniz sevinirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fatmaali24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
119
97
48
37
Arkadaslar insan baskasina daha rahat isim bulabiliyo yada onerebiliyomus bunu anladim.kismet olursa ikiz kiz anne adayiyim.rabbim isteyen herkeze nasip etsin ins. Cok isimlerde uyum aramiyorum.kulaga hos gelsin anlami guzel olsun yeter.

ya gerçekten kız ismi bulmak çok zormuş. anka kuşu diye biliyordum ,bennu dedim mısır mitolojisine kadar gitti. zülâl, hilâl va ya lâl düşündüm ama onlarda da a harfini "a" ya da "â" olarak okuyunca söyleniş çok değişiyor. :KK42: isimsiz kalacak bu gidişle minik kuşum :(

ya gerçekten kız ismi bulmak çok zormuş. anka kuşu diye biliyordum ,bennu dedim mısır mitolojisine kadar gitti. zülâl, hilâl va ya lâl düşündüm ama onlarda da a harfini "a" ya da "â" olarak okuyunca söyleniş çok değişiyor. :KK42: isimsiz kalacak bu gidişle minik kuşum :KK43:
😊 isimsiz kalmaz ama ins icinize sinen bir isim bulursunuz.

Ben de bebegim erkek olacak diye dusunuyordum adi da belliydi 2 gun once bir kizim olacagini ogrendim ve 1 gunluk şoku atlattiktan sonra isim dusunmeye basladim.

Ben de baskalarina cok guzel onerilerde bulunuyordum ama kendi bebegim olunca hicbir ismi yakistiramadim.Simdilik listemde olan isimler:
Gökçe
Rüya
Öykü
Ben Ece ismini de cok begeniyorum ama eşimin bir akrabasi koydu.Ayni isim olsun istemiyorum.

Ben de bebegim erkek olacak diye dusunuyordum adi da belliydi 2 gun once bir kizim olacagini ogrendim ve 1 gunluk şoku atlattiktan sonra isim dusunmeye basladim.

Ben de baskalarina cok guzel onerilerde bulunuyordum ama kendi bebegim olunca hicbir ismi yakistiramadim.Simdilik listemde olan isimler:
Gökçe
Rüya
Öykü
Ben Ece ismini de cok begeniyorum ama eşimin bir akrabasi koydu.Ayni isim olsun istemiyorum.
Oyku guzel bence ve duru iki isim olarakta guzel duruyo bence

@meryl_streep Rüya çok güzel, naif bir isim. :KK200:

Gökçe ismini de beğenirdim ama artık çok sıradan gelmeye başladı, Gökçen daha güzel.
Öykü pek hoşuma gitmiyor, telaffuzu itibariyle. Özgü kulağa daha hoş geliyor.

Back
X