• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek için gebelige hazırlık🌸👧

Bu çatlama öncesi ilişkide kız, çatlama günü ve sonrası ilişkide erkek muhabbetinin bilimsel hiçbir dayanağı yok. Gerçek olsa ikinci kızıma hamileydim şu an hep çatlama öncesine denk geldi çünkü. O an spermden hangi kromozom denk geldiyse yumurtalığı döllemeye o cinsiyet oluyor. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin önce. Cinsiyetin hiçbir önemi olmadığını sağlıkla sınanınca anlıyor insan.

Zaten önce hayırlısını sağlığını istiyoruz hepimiz. bilimsel kesin bir dayanağı olmadığı da zaten bir gerçek adı üstünde teori sadece

Bu çatlama öncesi ilişkide kız, çatlama günü ve sonrası ilişkide erkek muhabbetinin bilimsel hiçbir dayanağı yok. Gerçek olsa ikinci kızıma hamileydim şu an hep çatlama öncesine denk geldi çünkü. O an spermden yumurtayı döllemeye hangi kromozom denk geldiyse cinsiyet de o oluyor. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin önce. Cinsiyetin hiçbir önemi olmadığını sağlıkla sınanınca anlıyor insan.
doktorlarda tıbben bunu anlatıyorlar kız kromosomu 3gün yaşadığı halde erkek en fazla 36saat canlı kalabiliyor daha çok böyle tesadüf ediyormus ki bende de öyle oldu 🤔Cinsiyetin tabiiki bi onemi yok 4ayı bitirmiştim bebegimin kalbi durdu bunu en çok ben anlarım İnsan oldugumuz icin oğlum var kızım olmasını çok isterim kendimi bildim bileli Evli degilken kız bebegim olmasını hep dua etdim istedim ne ciciler aldım harçlığıma hayalim bu benim🥺 tetbir bizden takdir ilahiden derler ya Allahın verecegi ve alacagı herseye razıyım bin Şükür

benim öyle olmustu iki oğlumda pik güne denk gelmişti
Öncesini tam hatırlayamıyorum ama pik gününü kesin biliyorum ben gebelik testi yok diye ovulasyon yaptım ilk defa pik çıktı ya dedim yumurtlama ya hamilelik test aldım hamilelik yoktu Yinede ne olur ne olmaz dedim saat 13.30 falandı pik gördüğümde değerlendirmeyi de akşamına yaptım tutmuş 🫣🫣

Öncesini tam hatırlayamıyorum ama pik gününü kesin biliyorum ben gebelik testi yok diye ovulasyon yaptım ilk defa pik çıktı ya dedim yumurtlama ya hamilelik test aldım hamilelik yoktu Yinede ne olur ne olmaz dedim saat 13.30 falandı pik gördüğümde değerlendirmeyi de akşamına yaptım tutmuş 🫣🫣
Ne güzel sağ salim kucagınıza alasınız İnşAllah desenize içinize doğmus gibi 😍

Ne güzel sağ salim kucagınıza alasınız İnşAllah desenize içinize doğmus gibi 😍
ocak ayının 18’de görmüştüm ama doktora göre 20-24 olmuş diyor ben ne yaşadığımı bilmiyor muyum ahahah ısrarda etmedim Yinede Pcosta var bende testler hep pike yakın olur normalde belkide 19da pikten silikti o zaman veya 20sinde bi ihtimal en geç döllenme olduysa bilemiyorum spermler yaşadığı için hep erkek diyorlar genel yani ne olacak bilmiyorum 🙈😁 sın adet tarihim bile yok hala belirleyemedik kalp atışını duyunca falan dedi doktor biri ileri söylüyor biri geri ileri söyleyen bir geriye atıyor gerçekten aşırı karışıkmış hamile olduğumu öğrendiğimden beri didikliyorum her şeyi

Back
X