• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek için gebelige hazırlık🌸👧

Kız olsun erkek olsun hiç farketmez de kızım olursa onu cicili bicili giydirme fikri de cazip gelmiyor değil arada🤣 yumurtlamadan önce değerlendirdik bilerek yapmadık ama ne kadar uzaksa çatlamaya o kadar ihtimal artıyormuş diyorlar bakalımm. adetime bir hafta var daha. Hele bir ikinci çizgiyi göreyim de😁

Kız olsun erkek olsun hiç farketmez de kızım olursa onu cicili bicili giydirme fikri de cazip gelmiyor değil arada🤣 yumurtlamadan önce değerlendirdik bilerek yapmadık ama ne kadar uzaksa çatlamaya o kadar ihtimal artıyormuş diyorlar bakalımm. adetime bir hafta var daha. Hele bir ikinci çizgiyi göreyim de😁
Evet ya öyle diyorlar ben tam pik günü tek ilişki yaşadım erkek mi olacak acaba merak ediyorum 😁🙈🙈🙈

Olasılık olarak bahsediliyor net bi geçerliliği yok sonuçta kesin diyemeyiz😁 sağlıklı bebişlerimiz olsun da❤

Kız bebek için deneme yapanlar🌸👧
Gelin 🫶
Vahiy mi indi? O ne saçma bir şey Allah evlat nimeti verdi de kız olsun diye çalışıyoruz mu diyorsunuz? Nasıl bir şirk koşmaktır 😨😨 neyse burada yıllarca çocuk sahibi olamayan insanlar var ben daha fazla sinirlerim zıplamadan konudan ayrılıyorum size de akıl fikir diliyorum.

Back