• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIz Bebek beden sorunu

Tutuy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
1.622
2.196
133
hediye için lcw den bişeyler alıcam . Bir yaşında bi kız Bebek ( ortalama ölçülerde ) hangi beden almalıyım . Lcw beden biraz farklı bayan reyonundan biliyorum.
Çocuğu olanlar bi yardımcı olabilir mi

Uzerlerinde yaziyor hangi ay veya yas grubuna uygun oldugu. Ne olur ne olmaz diye biraz buyugunu alin bence.

Kiloya göre alın eğer biliyorsaniz. Bebeğin kilosu boyu ayıyla uygunsa ay da yazıyor bedeb olarak.

hediye için lcw den bişeyler alıcam . Bir yaşında bi kız Bebek ( ortalama ölçülerde ) hangi beden almalıyım . Lcw beden biraz farklı bayan reyonundan biliyorum.
Çocuğu olanlar bi yardımcı olabilir mi
bebis 1 yasindaysa sen 2 yaş alcan yasina gore oldu mu giydirmeye firsat kalmadan buyuyirlar :))

Bebeğin yapısı da önemli. Benim büyük kızım 2 yaşında ama 3-4 yaş bile küçük geldiği oluyor, küçük kızım 1 yaşında, 12-18 ay büyük geliyor.
Siz her ihtimale karşı 18-24 ay alın ve çok yazlık bir kıyafet olmasın, kışın da giyebilsin.

Hediye için alacaksanız az büyük alabilirsiniz daha iyi olur.Çoğu zaman yazan beden uymuyor zaten küçük geliyor.Olmasa bile fişini koyun kendisi değişim yapsın diyeceğim de o da ayıp olur :KK53:

2 yaş alın içine de değişim kartı koyun derim

bir yaşındaysa bir buçuk hatta iki yaş alın. ben de çok çektim bu konudan en sonunda çareyi büyük büyük almakta buldum

Back
X