Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hediye için lcw den bişeyler alıcam . Bir yaşında bi kız Bebek ( ortalama ölçülerde ) hangi beden almalıyım . Lcw beden biraz farklı bayan reyonundan biliyorum.
Çocuğu olanlar bi yardımcı olabilir mi
hediye için lcw den bişeyler alıcam . Bir yaşında bi kız Bebek ( ortalama ölçülerde ) hangi beden almalıyım . Lcw beden biraz farklı bayan reyonundan biliyorum.
Bebeğin yapısı da önemli. Benim büyük kızım 2 yaşında ama 3-4 yaş bile küçük geldiği oluyor, küçük kızım 1 yaşında, 12-18 ay büyük geliyor.
Siz her ihtimale karşı 18-24 ay alın ve çok yazlık bir kıyafet olmasın, kışın da giyebilsin.
Hediye için alacaksanız az büyük alabilirsiniz daha iyi olur.Çoğu zaman yazan beden uymuyor zaten küçük geliyor.Olmasa bile fişini koyun kendisi değişim yapsın diyeceğim de o da ayıp olur