Bebek İkinci El Kız Bebek Ayakkabı 17,18 Numara

sakakavunluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
69
3
98
34
İstanbul
Resimlerde gördüğünüz sandelet, ayakkabı ve panduf, hepsinin fiyatı kargo dahil 20TL'dir ve çok az kullanılmıştır.Elden teslim alırsanız 15 TL ye verebilirim.
İlk adım disneyland sandalet hiç giyilmemiştir 17-18 numaradır. Panduf bot 17 numaradır 3-4 kere giyilmiştir, cırtcırtlıdır. Ev ayakkabısı köpekli 17-18 numaraya denk gelmektedir. İlk adım ayakkabısı işli 17 numaradır.

Son düzenleme:
Evet, cırtcırtı yan taraftan olduğu için sıkıntı olmuyor ve tam açıldığı için giyimi rahat. Ayrıca cırtlcırtlar kapandımı cırtcırtlı olduğu belli olmuyor. Normal panduf bot gibi duruyor

Hayır ürünler henüz satılmadı. Bizim çocuğumuza 3 aylıkken panduf ve köpekli ayakkabı biraz büyük geliyordu. Onlar 17 numara ama çocuğunuza kalın çorap giydirdiğinizde olur mu sizin kararınız

Hatta bütün bu 4 ayakkabılarla beraber sahibinden.com da 144300058 ilan numaralı panço marka converse ayakkabıyı 30TL ye veriyorum. Kargo da benden :)

converse yi ayrı mı satıyorsun 30 tl ye bende bi patik var 11.5 cm arkası biraz boş gibi bunlar ya tam olacak ya sıkacak karar veremedim sence ne yapmalıyım

Converse diğer sitede tek başına 20TL. Ama bu site için converse tek başına 15Tldir. diğer ayakkabılarla beraber alınırsa 5 i toplamda 5 tl indirimle 30 tl ye son olarak indiririm kargosunu da ben ödeyeceğim.

Ayakkabıların altının cm'lerini size yazdım karar sizin sonuçta siz kızınızın ayaklarını daha iyi biliyorsunuz tombiş olabilir ince olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…