Defne baydı artık. Hiç düşünme bence. Anketteki isimler gayet güzel.Şu ara herkes defne koyuyor acaba seneler sonra büşra merve gibi olur mu bilemedimama dediğiniz gibi bizim belirlediğimiz isimler de şimdiye kadar defalarca koyulmuş isimler yeni şeyler değil..
Teşekkür ederimm ankette benim oyum nisan’dan yanaDefne baydı artık. Hiç düşünme bence. Anketteki isimler gayet güzel.
Nisan ismini çok beğendimfazla kullanılmıyor hem
Teşekkür ederimmSağlıkla gelsin kızınızİçlerinden Ela güzel bir isim. Bende kızım olursa diye isim listesi yapmıştım belki içlerinden beğendiğiniz olur .
Erva Nur , Elisa , Miray, Aden, Ecrin , Ebrar , Nil
Nisan cok guzel bir isim ama Nisa ismiyle karistirilmiyor mu ya? O ihtimal korkutuyor.. Yoksa dedigim gibi, cok guzel bir isimNisan kızımın adı çok severek koyduk,ve güzel tepkiler alıyoruz.Nisan çiçeğim diyorum ben yavruma
Evet ya biraz vurgulamak gerekiyor söylerken benim de aklımı karıştırıyor o kısımNisan cok guzel bir isim ama Nisa ismiyle karistirilmiyor mu ya? O ihtimal korkutuyor.. Yoksa dedigim gibi, cok guzel bir isim
Evet güzel anlamlarıda güzel özellikle erva ve elisanın anlamı çok güzel ve kulağada çok hoş geliyorTeşekkür ederimmErva elisa miray çok hoş isimlermiş Bu isimleri de sunacağım bizim isim komitesine
İlla ki oluyor, ama zamanla herkes alıştı problem yaşamıyoruz, genellikle ismi çok güzel tepkisi alıyoruz, ve gerçekten nadide olması da ayrı güzel oldu çevre de kimse de yok. Kızımın adı nisan şuraBahar ismini cok severim, cok sevdigim yengemin adi.. Bence donemin abidik gubudik Lila Kila gibi isimlerinden bin kat guzel
Yazdığınız 3 ismin de anlamı yanlış biliniyor amaCemre, Aden, Ahsen. Ben oyumu bunlardan yana kullanıyorumbana çocuklara ay ismi koymak anlamsız geliyor maalesef. Yani mayısta doğan bir çocuğa neden Eylül koyarsınız ki? Haaa Eylül ayının sizin için bir anlamı vardır, ne bileyim tanışma ayınız, hamile kalma ayınız, evlenme ayınız filan olur ona bi şey diyemem ama benim fikrim bu yönde.
cemre ismi bence çok hoş. düşünsenize cemre, düştüğü yeri ısıtıyor. Kızınız da girdiği her ortamı ısıtsa ismi gibi…
ahsen de çok hoş. En güzel, çok güzel demek.
aden‘in tam anlamını bilmiyorum, cennet bahçesi yazıyor internette Ve Yemen’de bir şehir ama doğru bir anlamı var mı emin değilim sadece söylenişi güzel.
Tamam. cemre, düştüğü yeri ısıtır derken yanlış olan ne anlamadım? Arapça anlamında değil, yaptığı iş bakımından düşündüm.Yazdığınız 3 ismin de anlamı yanlış biliniyor ama
Cemre'nin kelime anlamı ateş parçası.
Cemre düşmesi de ısınmayı ifade eder bu yüzden.
Ahsen eril bir isim.
Çok güzel erkek demek.
Aden cennet bahçesi değil, Adn cennet bahçesi.
Aden Kuran'a göre lanetlenmiş bir şehrin adı
Sağlıkla alın inşallah kucagınıza isim olarak ben Damlayı seçtim.Merhaba kızlar, hayırlısıyla mayıs ayında doğum yapacağım hala isim konusunu netleştiremedik,
kızımın ismi eski dönem isimlerinden olsun istemiyorum, yeni dönem isimlerine de (lina, mila gibi) alışamadığım gibi pek çok kişide de duyuyorum. Kafam çok karışık şimdilik bulabildiğimiz isimler bunlar ama güzel modern isim önerilerinize açığım :)
Şimdiden teşekkürler,
Sağlıkla kavuşunMerhaba kızlar, hayırlısıyla mayıs ayında doğum yapacağım hala isim konusunu netleştiremedik,
kızımın ismi eski dönem isimlerinden olsun istemiyorum, yeni dönem isimlerine de (lina, mila gibi) alışamadığım gibi pek çok kişide de duyuyorum. Kafam çok karışık şimdilik bulabildiğimiz isimler bunlar ama güzel modern isim önerilerinize açığım :)
Şimdiden teşekkürler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?