- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.520
-
- Konu Sahibi Toprakperii
Ağlıyordu küçük emrah gibi, gerçek hayatta ezik burda gülücükler sen kimsinlerkeyfine göre yorum bekleyemezsin burda, istersem dakika başı her yere yazarım ayrıca :) üslupta kimse bir saygısızlık yapmadı aksine bir dediği diğerini tutmayan sensin.yaptığın hatayı kabullen ve doğrusunu gör diye seni ciddiye aldık uzun uzun herkes anlattı.melankoliye bağlamalık bi şeyin de yok yani zorla o imajı da yaratamazsın kimse de.
Geçmiş cevaplarıma baksanız görürdünüzkeyfine göre yorum bekleyemezsin burda, istersem dakika başı her yere yazarım ayrıca :) üslupta kimse bir saygısızlık yapmadı aksine bir dediği diğerini tutmayan sensin.yaptığın hatayı kabullen ve doğrusunu gör diye seni ciddiye aldık uzun uzun herkes anlattı.melankoliye bağlamalık bi şeyin de yok yani zorla o imajı da yaratamazsın kimse de.
Sen ve senin gibi insanları Allah islah etsin kininizde boğulunAğlıyordu küçük emrah gibi, gerçek hayatta ezik burda gülücükler sen kimsinler
ay gerçekten ya , kombi teknik servisiyle iletişim kuramayıp burda klavye delikanlısı kesiliyolar yersen tabi.kendi hayatı valla bizi ilgilendirmez biz he he der geçeriz de hayat boyu kendi çekerAğlıyordu küçük emrah gibi, gerçek hayatta ezik burda gülücükler sen kimdinle
Sen ve senin gibi insanları Allah islah etsin kininizde boğulun
Siz burda yardım etmeye çalışsanız yukarıda benle aşağılıkmışım gibi konuşan insanın yorumunu beğenmezdiniz.Bize gelen teknik servisti buranın has teknik servisi ama hala laf yetiştiriyorsunuz neyse düşündüğünüzle kalın sizin gibi karşılık vermiycemay gerçekten ya , kombi teknik servisiyle iletişim kuramayıp burda klavye delikanlısı kesiliyolar yersen tabi.kendi hayatı valla bizi ilgilendirmez biz he he der geçeriz de hayat boyu kendi çeker
Öyle bir zorunluluğum yok isteyen okur isteyende ön yargısını koysun ortaya umrumda değil.Anlayan gayette anlamış.Benim derdim burda sorunumu paylaşmak saçma sapan polemiğe girmek değil
Demediğim düşünmediğim bir düşünce tarzından dolayı neden susuyumNeden size karşı bir önyargımız olsun ki sizi tanımayız etmeyiz? Siz kendi kafanızda belli kalıplar kurmuşsunuz insanları onun içine yerleştiriyorsunuz. Cevap vermezseniz polemiğe de girmemiş olursunuz gayet düz mantık.
Demediğim düşünmediğim bir düşünce tarzından dolayı neden susuyum
Evet hirpaladiginiza değmez. Ama o parayi da siz kolay kazanmadiniz sonuçta yani ikisi de zor. Umarım her şey gönlünüzce olur. Normalde tüm kadinlara kadın çalışmalı derdim ama sizin icin umarim evlilik hayatiniz da bolluk olur da bir daha çalışmanıza gerek kalmazTüm ilginiz ve çözüm odaklı yormalarınız işin teşekkür ederim bu da ders oldu bana.200 tl içinde kendimi çok hırpalamak istemiyorum ama adama diyeceğimi derim Allah başka dert vermesin birgün benimde geniş mutlu bir ailem olur inşallah
Arayıp 1 ay bekliyor musunuzBende yapıyorum ama kimi arasam sallıyorlar sitemim bunaydı aynı adamı abim uzaktan arayınca geliyor ben arayınca 1 ay oyalıyor
Ben de tesettürlü biriyim hatta fazlaca ufak tefeğim. Ama harem minibüs şoförüne bile ayar vermişliğim var. Böyle zamanlarda "kadınım ya" diye değil de "hakkım yeniyor" diye düşünmelisiniz.Tesettürlüyüm hiçte oje kullanmıyorum dediğiniz kadar hassas olsanız beni anlardınız her insan aynı değil ne yaşadığımı bilmeden beni yargılayan insanla muahattap bile olamam.Hiçte hayatın çemberinden geçmemişsiniz.Ay kıyamam eşya taşımışmış birilerni bulup.Ben eşyaları yürüyerek taşıdım parasızlıktan bunu söyleyip acıtasyon yapmıyorum. Hadi ordan
Öyle şey olur mu sevgili tribi atar gibi. O iş öyle olmaz. "Size 400 TL para verdim bu kombi hala bozuk, neden tamir etmediniz, ne yaptınız da bu parayı aldınız, en kısa zamanda gelip halledeceksiniz" diyeceksiniz. Vıdı vıdı yaparsa "tamir ücreti ödedim hani tamir" diye üste çıkmalısınız. Daha da diretirse "ben gerekli yerlerle konuşucam" diye de tehdit edeceksiniz. Para verdiniz yahu...Evet bende yarın arayıp onu beklediğimizi ama onun neden telefonu kapattığını sorup gelmenize gerek yok zaten taktığınız parçada bir işe yaramadı diyip kapatıcam
Herkes başından neler geçtiğini yazmış beni de yetkili servis dolandirmisti Allahim aklıma geldi şimdi.