• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız arkadaşımla görüşmek istemiyorum.

icimdekicevher

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
95
92
288
Tekirdağ
merabalar hanımlar. Benim bir kız arkadaşım var. Tavırları hareketleri lafları çok sinir bozucu. Görüşmek istemiyorum onla. Soğuk davranıyorum. Anlamıyor. Anlıyor aslında ama umursamıyor. Sürekli size gelebilir miyim diyor. Kurtulamıyorum ondam. Açıkça da demek istemiyorum. Ama anladığı halde yapıştı bana. Lafları çok kırıcı. Ağzınjn pek ayarı yok. Ben de kimseyi kırmak istemeyen sessiz sakin bir tipim. Çok sinirlerimi bozuyor. Huzurumu kaçırıypr yani.

Benimde öyle bir arkadasım vardı. Açmadım telini yazışmalarına cevap vermedim ortak arkadaşımıza sordu kötü yanlarını söyledi uzaklaştı sonra birdaha hiç muhattap olmadım geçen gün yine yazdı cvp vermedim bile

Benimde öyle bir arkadasım vardı. Açmadım telini yazışmalarına cevap vermedim ortak arkadaşımıza sordu kötü yanlarını söyledi uzaklaştı sonra birdaha hiç muhattap olmadım geçen gün yine yazdı cvp vermedim bile
Böyle tipler pişkin işte. İstenmediğini bildiği halde mesaj atıyor yine. Yüzsüz

Bu kadar rahatsız olduğunuz bir insana açıkça neden söylemiyorsunuz.
Yüz yüze eğer olmuyorsa bir SMS işleri kolaylaştırır.

Görüşmeyin o zaman :halay: bu kadar rahatsız olduğum birine açık açık söylerim yada sert şekilde ithamda bulunurum ki ben rahatsız olacağıma o olsun görüşmek istemesin daha.

İstemediğim biriyle laf olsun diye hayatta görüşmem.

Açıkca söyleyin. Daha da anlamıyorsa telefonunu engelleyin.

her seferinde müsait değilim diyeceksiniz ya da mesajlarına dönmeyeceksiniz. bunun başka yolu yok.

Çok kırıcı ve kontrolsüz konuşuyorsun deyin. Ne var ki onda, hatasını bilsin madem arkadaşsınız. O da kendini muhakeme eder belki.

Bence açık açık söyleyin samimiyetine guvenmediginizi. Sizi geriyorsa niye yanınızda olsun ki.

Neden açıkça söylemiyorsunuz? Alın karşınıza, "Seninle şu şu nedenlerden dolayı artık görüşmek istemiyorum. Hayatta başarılar dilerim." deyin. Herkesin bunu duymaya hakkı var. Telefonlarını açmamak vs. çok saygısızca bence. Herkesin neden kendisiyle görüşmek istenmediğini duymak doğal hakkı.

Bir arkadaşım vardı aklıma o geldi.
instagramıma fotoğraf koymaya korkardım sitem edecek ya da gelecek diye.
Sonra Allahtan büyük bir kavga ettik ve onu hayatımdan çıkarttım.
Berbat bir durum ama bunun tek çaresi sizin onun yüzüne hislerinizi söylemeniz.
Ben iyi ki söyledim yoksa çekilecek dert değildi.

Üniversitede sürekli evime gelmek isteyen, saçma sapan konuşan bir arkadaşım vardı. Yüzüne söylemeye çok çekiniyordum ama görüşmek de istemiyordum. O yüzden mesaj attım. Mesajla daha kolay oluyor bence.

merabalar hanımlar. Benim bir kız arkadaşım var. Tavırları hareketleri lafları çok sinir bozucu. Görüşmek istemiyorum onla. Soğuk davranıyorum. Anlamıyor. Anlıyor aslında ama umursamıyor. Sürekli size gelebilir miyim diyor. Kurtulamıyorum ondam. Açıkça da demek istemiyorum. Ama anladığı halde yapıştı bana. Lafları çok kırıcı. Ağzınjn pek ayarı yok. Ben de kimseyi kırmak istemeyen sessiz sakin bir tipim. Çok sinirlerimi bozuyor. Huzurumu kaçırıypr yani.
Aynısı benim de başıma geldi size ciddi söylüyorum ona bir mesaj atmıştım; seninle aramda sorunlar var ben senden soğudum birkaç hareketin yüzünden ve daha da arkadaş olamak istemiyorum seninle diye cidden işe yaradı o hayatımdan gidince çok daha iyi hissettim.

Mesaj atınca cevap yazmayacaksınız,ararsa açmayacaksınız. Cat kapi gelirse,soguk davrancaksiniz. Aaa sen miydin bebde yatıyordum yorgunum gibisinden
Daha da ugrasmaz bence. Baska onerimde yok malesef
Bu sekilde kurtuldugum 2 insan var birisi 3 sene once birisi daha yeni 1 ay oldu
Kimse artik bana zarar veremicek o pis ağzıyla:)

Back