• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız anneleri kokoş baby bandana toka taç dünyasına buyrun

ben 1 yaş bebek bandı 6 yaş mümkünse lastikli toka ve yine anne tokası aynı süslemeden takım istiyorum anne ve iki kız takım olalım birde ayrıca 2 adet 1 bir yaş bandı daha seçeceğim modelleri gördükten sonra seçerim inşallah

ben 1 yaş bebek bandı 6 yaş mümkünse lastikli toka ve yine anne tokası aynı süslemeden takım istiyorum anne ve iki kız takım olalım birde ayrıca 2 adet 1 bir yaş bandı daha seçeceğim modelleri gördükten sonra seçerim inşallah

tamam canım sen begendiklerinide alıntı ile yazabilrisin anne kız takım olanlara
lastikli tokaya monte de edebilrim tabiki klipsli tokayada

canım kızımın elbisesi bu..çok tüllü bişey değil..krem rengi çiçekli incili penye bant üzerine sadece saç bandı istiyorum..abartılı olmasın..tek bir çiçek gibi...

Eklentiler

• $IMG_1269.jpg
    $IMG_1269.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 227
tamam canım bende bi bakınayım belki bulurum.eger istediğim gibi bişey bulamazsam senden bişey uydurabiliriz belki..küçük çıtçıtlı toka yapabilirmisin mesela kurdelalı..saçına takıveririm bandana yerine...

Back