- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.762
- 598
Benim kizim.da internette oyun oynuyor,ikaz ediyorum,anlatiyorum,bak kotu niyetli insanlar olabilir,farkina varamayabilirsin.Burda önemli olan çocuğun bağımlılık derecesi. Malesef bazı çocuklar o kadar bagimliki bir arkadaşında dediği gibi internet kapanınca evde kavga çıkıyor. Bu aileye telefonu alın elinden demek çözüm değil.alamazlar zaten. Ben her zaman bu konuda çok baskıcı oldum sürekli kontrol ettim. Gecen yaz basladi. Tik toklar online oyunlar instagramlar baktım ipin ucu kaciyor ben hesabı kapatıyorum o başka açıyor olmadı arkadaşının adiyla açıyor. En son online oyundaki sohbet son damla oldu. Elbette tartışma oldu aramızda küsmeler falan ama vazgecemeyecek seviyede değildi. Benim avantajım erken davranmak oldu hem sınavada çok vardı bu badireler atlatmak için. Sizin kizinizda bu adımları attıysa yapabilirsiniz. Arkadas cevresi cok onemli arkadaşlarinida mutlaka bilin taniyin.Ama çok zor bir süreç kararli durun asla tavız vermeyin. Sürekli ilginiz üstünde olsun. Evde ne yemek yapilacak o karar verir. Asla yalnız bırakmam. Sosyalleşmesi lazım ne isterse yaparım onunla.
Öfff anne ben salakmiyim,neden anlamayayim cevabini aliyorum.
Gecen gun artik,kendinizi cok akilli zannettiginiz en saf yaslariniz bunlar,tepemin tasini attirma dedim.
Tamam filan diyor ama guveniyormuyum,hayir.
Sifresi var telefonda,olmasa da bakmam ama belki cekincesi olurdu en azindan.
Anneler hep suclu zaten,desek baski olur,demesek ileride deseydin olur.
Sabir sabir ilerliyoruz,Allah gazamizi muvaffak etsin