• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız anneleri kokoş baby bandana toka taç dünyasına buyrun

Minie baby $Fotoğraf3027.jpg $Fotoğraf3028.jpg

kızım nisanda 1 yasında olacak.guzel doğumgünü yapıcam ama elbisesini tamamlayacak toka yada tac bulamadım.yaptıkların varsa foto eklermisin.krem yada beyaz tüllü incili...

kızım da yakında 1 yaşına girecek, elbise henüz almadım ama beyaz tüllü düşünüyorum, modellerinizi bekliyorum yalnız benim kızın saçı pek yok , taç olmaz da, beyaz penye bant üzerine tasarım yapabilirmisiniz

Canim bi ara elbisenin fotosunu koyarim ama sen beloved arkadasin dedigi gibi penye bant uzerine yaptiklarin varsa gorelim.krem rengi kirik beyaz..

kızım da yakında 1 yaşına girecek, elbise henüz almadım ama beyaz tüllü düşünüyorum, modellerinizi bekliyorum yalnız benim kızın saçı pek yok , taç olmaz da, beyaz penye bant üzerine tasarım yapabilirmisiniz

tabi canım bantlarım penye ve yırtdısından gelme gene güzel bantları var
yarın ekleyeyim size tüylü incili modeller

canım mesajımı okumadın galiba kaç adet alırsak kargo ücretsiz oluyo birde süsü takacağın saç bandı olarak yani boş hallerininde resmini ekleyebilirmisin ona göre hangisinin süslenmesini istediğimizi seçebilirmiyiz

ekeleceğim kızlar 2 gündür kızım cok huysuz bir yandanda misafirim var
bakamadım hiç yarın akşam oturup modeller ekleyeceğim
kargo bedelimiz 5 tl anlaşmam var sürat kargoyla
elmdeki aç bantlarını eklerim bakarsınz tabiki
anne kız setler
anne taç 12 tl bebek bandana 10 tl
tokalarımız bebek boy klipsli
2 adet 6 tl 6 cm boyutundadır

canım mesajımı okumadın galiba kaç adet alırsak kargo ücretsiz oluyo birde süsü takacağın saç bandı olarak yani boş hallerininde resmini ekleyebilirmisin ona göre hangisinin süslenmesini istediğimizi seçebilirmiyiz

tabi canım 4 adet bant yada taç alırsanız ücretsiz kargo

1-2 alırsanızda anlaşmam var sürat kargyla 5 tl kargo bedeliniz olur:40:klipsli tokalarımız çifti 6 tl boyutu ise 6 cm dir:emir_bebek:

Back