- 25 Şubat 2015
- 1.787
- 2.303
-
- Konu Sahibi CoffeCoffe
bir kere cevabını alsan bir daha söyleyemez
Konussanız güzelce anlatsanız ama esınızde yanınızda olsunen ufak bır sozde aglayıp gıtmeye kalkısıyor...tam yaslılık psıkolojısıne gırdı, kendı evlatlarından cok ben cekıyorum bu durumunu bile!!!
Sizin konunuzu saha önce okumuştum biliyorumcidden çok gerginim... bazılarınız biliyor, kv ile yaşıyorum daha dogrusu o bızımle ama tam tersi gibi hayatımız !!!!!!!! bugun kızım annneannesıne gıtmek ıstedı, esımle sabah anneme bırakıp işe geldik..kv yine herzamanki gibi arayıp '' ne yedi ?? karnı açmıı ?? gelip alıyımmıı ?? '' gibi laflar edip annemin canını sıkmış, tabi bende gerildim..
yokk sevgili kv, sen yokken biz bu cocugu ac bırakıyoruz, suni teneffüs yapıyo, haberin yokmu yoksa ?? bunu diycem birgün dayanamıyorum valla billa yaa....sanıyor ki bir kendi bakabilir.. benimki anne değil !!!!!!!
cidden dayanamıyorum!!!
Suni teneffus değil de fotosentez yapıyor derseniz
Hele o ağlamaları yok mu boğasın geliyoen ufak bır sozde aglayıp gıtmeye kalkısıyor...tam yaslılık psıkolojısıne gırdı, kendı evlatlarından cok ben cekıyorum bu durumunu bile!!!
ay giderse gitsin ya.kv ne açık açık söyle annem bizden güzel bakar aklın kalmasın diye.alınırsa alınsınen ufak bır sozde aglayıp gıtmeye kalkısıyor...tam yaslılık psıkolojısıne gırdı, kendı evlatlarından cok ben cekıyorum bu durumunu bile!!!
Sizin konunuzu saha önce okumuştum biliyorum
Okullar kapanınca diyordunuz galiba kaynaşmanız ayrı eve çıkacaktı be yaptınız gitmiyor mu
aynı evde yaşamak zorunda mısınız ?en ufak bır sozde aglayıp gıtmeye kalkısıyor...tam yaslılık psıkolojısıne gırdı, kendı evlatlarından cok ben cekıyorum bu durumunu bile!!!
ay giderse gitsin ya.kv ne açık açık söyle annem bizden güzel bakar aklın kalmasın diye.alınırsa alınsın
aynı evde yaşamak zorunda mısınız ?
İnşallah en iyi kaynana ile bile yaşasan aynı evde illaki sorun çıkarkızıma bakmak için bizimle kalıyor guyaaaa!!! evini ayırcaz inş..
Biliyorum o duyguyu , bende bütün eşyalarım hazır evim dayalı döşeklerini olduğu halde evime ayak basmadan inanmamamıştım kaynanamın evinden kurtulduğumabir ev bulduk studyo, gayet guzel mis gibi, anlaştık, 2 haftaya güya gidecek.. ama size içimden geçeni soyleyeyım; gıtmeden ınanmıycam!!!!!!!!!!
Biliyorum o duyguyu , bende bütün eşyalarım hazır evim dayalı döşeklerini olduğu halde evime ayak basmadan inanmamamıştım kaynanamın evinden kurtulduğuma
Allah sizi de kurtarır inşallah iki hafta sonra güzel haber yazarsınız buraya