kız aç mı ?? ne yedi ??

arkadaslarım bana geldıgınde de aynı seyı soylerler hep.. ama esımden cok cekındıgınden bana karsı heppp aşırı iyidir.. ama genel huyları anlattıgım gıbı sınır bozucu cınsten malesef... bırarada olmuo.. evı ayrı olsun razıyım bu kadarına ama uyuyana kadar gözgöze kalmak sinirlerimi yıprattı 6 senedir..

ayyy seninkide tam kayınvalide yanlız sabır sabır ya sabır :KK70:

arkadaslarım bana geldıgınde de aynı seyı soylerler hep.. ama esımden cok cekındıgınden bana karsı heppp aşırı iyidir.. ama genel huyları anlattıgım gıbı sınır bozucu cınsten malesef... bırarada olmuo.. evı ayrı olsun razıyım bu kadarına ama uyuyana kadar gözgöze kalmak sinirlerimi yıprattı 6 senedir..

Haklısın canım ama sen bu konulara taktıkça kendini daha çok yıpratırsın.belli ki oda bunun için yapıyor.takmamaya çalış.başka çaren de yok zaten :)

birgün eşinle ikiniz yalnız kalsın
geldiğinizde eşinize aynı soruları sizde sorun
"aç mısın yemek yedin mi ne yedin.. ah canım betin benzin gitmiş" v.s. v.s.
bişey derse sizde ona göre bişey dersiniz:KK66:

aynenn, ev bulduk, kontrat imzaladık, hatta depozitoyu bile ödedik ama ben aslaa inanmıyorum gitmedende inanamıycam, dün tüp bitti meselaa aldık yenısını taktırdık dıyokı ''bu bıze 4 ay gıder'' ya böle hiç gitmiycek gibi davranması bıle artık bana asırı rahatsızlık verıyor..o sebepten o tasınmadan asla ınanmıycam :KK43:
aynenn, ev bulduk, kontrat imzaladık, hatta depozitoyu bile ödedik ama ben aslaa inanmıyorum gitmedende inanamıycam, dün tüp bitti meselaa aldık yenısını taktırdık dıyokı ''bu bıze 4 ay gıder'' ya böle hiç gitmiycek gibi davranması bıle artık bana asırı rahatsızlık verıyor..o sebepten o tasınmadan asla ınanmıycam :KK43:
Inadna yapıyodur siz bekliyorsunuz ya gitmesini bildiği için inadına yapıyordur benim kaynanam da çok severdi garezi
Sizde tutmayın deyin anne sen zaten gideceksin diye

ay anneme onu dedımm.. desene dedımm sen neden hep bunu soruyorsun kı ??? tabıkı de bakıyorum yedırıyorum benımde canım cıgerım desene dedım.. annemde cok gergındı.. bız alısık degılız bu tur seylere garıbımıze gıdıyo oyle kalıyoruz malesef....
ay bi de hamileyken hiç çekilmeeeezzz...bebek doğunca yine çöreklenir bu ya.annene yapış valla o gelsin.kv ne söylersin sen çok yoruldun bak artık evin de ayrı git dinlen annem kalır bizimle diye.

güzelim bi evine gitse zaten.. memleketteki eşyalarını buraya yerleşicem diye suriyelilere dagıttırdı, buaraya 6 yıldır yerleşecek.. ama bızde madem bu sebepten yasıyo o baksın cocugada.. şimdi ev tuttuk ama dedıgım gıbı gıtmeden aslaa ınanmıycam...o kadar ıcım umıtsız, bitkinim..

ay bi de hamileyken hiç çekilmeeeezzz...bebek doğunca yine çöreklenir bu ya.annene yapış valla o gelsin.kv ne söylersin sen çok yoruldun bak artık evin de ayrı git dinlen annem kalır bizimle diye.

güzelim bi evine gitse zaten.. memleketteki eşyalarını buraya yerleşicem diye suriyelilere dagıttırdı, buaraya 6 yıldır yerleşecek.. ama bızde madem bu sebepten yasıyo o baksın cocugada.. şimdi ev tuttuk ama dedıgım gıbı gıtmeden aslaa ınanmıycam...o kadar ıcım umıtsız, bitkinim..
ağzını ara anne ev tuttuk ya yapılcak bi iş var mı orada bi ara git bak istersen kusura bakma çalışıyorum ilgilenemedim falan diye.ne diycek acaba?

planı 2 hafta içinde taşınmak .. bense, oyle bı hayalı bekler gıbı beklıyorum valla.. yerınde huzurlu olsun, mutlu olsun, bende evımde esım ve cocugumla mutlu olayım, çok sey ıstemıyorum..

ağzını ara anne ev tuttuk ya yapılcak bi iş var mı orada bi ara git bak istersen kusura bakma çalışıyorum ilgilenemedim falan diye.ne diycek acaba?

çok mu düşşün torununa acaba....ama nekadar düşkün olursa olsun bunları sana söyleyebilir ama annene söyleyemez..

düşkün olabilir dediğiniz gibi ama karşıya güvenmez tavırlarla ne yedi? açmı şuanda ? falann demesi çok çirkin malesef.. anneme sadece takma hatta keşke cevap verseydin dedim.. bi daha diyemezdi... garip birisi zaten kv, çift karakterli gibi resmen..insanın sınırlarını zorluyor...

çok mu düşşün torununa acaba....ama nekadar düşkün olursa olsun bunları sana söyleyebilir ama annene söyleyemez..

düşkün olabilir dediğiniz gibi ama karşıya güvenmez tavırlarla ne yedi? açmı şuanda ? falann demesi çok çirkin malesef.. anneme sadece takma hatta keşke cevap verseydin dedim.. bi daha diyemezdi... garip birisi zaten kv, çift karakterli gibi resmen..insanın sınırlarını zorluyor...

birdaha tekrar ederse aç bırakmıyoruz bende sizin kadar seviyorum falan desin..araları çok bozulmasın..

yahu ne ciddiye alıpkafaya takıp konu açıyorsun.. Bırak salla gitsin .. Gençliğine yazık ... kv de k peder miş he de geç..

inan bana salladıgım, takmamaya çalıştığım, bin tane şey var .... ama annem işin içine girince tam deliriyorum....:mad:

bi dahakine aradığında açmasın..Hatta telde engelleyin..Sıkmayın canınızı herkesin başında var inanın.. Siz kendi hayalleriniz ve eşiniz için çabalayın..Gerisi önemli değil.

beraber yaşıyosunuz çalışıyosunuz demek ki çocuğa o bakıyo dolayısıyla fazla düşkün olmuş yani fazla sahiplenmiş. hoş bi durum değil ama torun sevgisi işte . güzelce uyar bence bari anneme yapma kaç yaşında kadın yanlış anlıyor hadi ben duymamazlıktan geliyorum de :KK66:

Bir bitmediler ya. Emzirirsin çocuk aç mama ver,yemek verirsin az yedi çocuk. Sanki anne bilmiyor çocuğu açmı tokmu. Ayrıca o babaanneyse annenizde anaanne,aç bırakmaz yani,ne kadar gereksiz bir müdahale olmuş.

X