- 21 Şubat 2016
- 12
- 23
- 38
- 42
- Konu Sahibi emeltezcan82
Doğacak olan bebeğime uyku arkadaşı yapmak amacıyla başladığım amigurumi'yi bir tane şundan yapayım bir tane de bundan yapayım derken epey geliştirdim ve baktım ki bebeğim için aldığımız anakucağı'nın içi çeşit çeşit oyuncak dolmuş.
Madem hem her gün biraz daha gelişiyor ve ben bu işten çok keyif alıyorum yaptıklarımı kazanca dönüştürüp yavruma bez parası kazanmanın zamanı geldi. sipariş için mesaj atabilirsiniz. sevgiler..
Merhaba;
Benim kıymetlim doğdu çok şükür. Pamuğum bugün 5 aylık.Onu her kucağıma aldığım da duam allah herkese evlat nasip etsin,hiçkimsenin kucağı boş kalmasın.
Sevgiler
ınstagram adresimden yaptığım oyuncakları görebilir ve benle iletişime geçebilirsiniz.
meric7seven[photo=medium]1246846[/photo][photo=medium]1246842[/photo][photo=medium]1246840[/photo][photo=medium]1246848[/photo][photo=medium]

Merhaba;
Benim kıymetlim doğdu çok şükür. Pamuğum bugün 5 aylık.Onu her kucağıma aldığım da duam allah herkese evlat nasip etsin,hiçkimsenin kucağı boş kalmasın.
Sevgiler
ınstagram adresimden yaptığım oyuncakları görebilir ve benle iletişime geçebilirsiniz.
meric7seven[photo=medium]1246846[/photo][photo=medium]1246842[/photo][photo=medium]1246840[/photo][photo=medium]1246848[/photo][photo=medium]
Eklentiler
Son düzenleme: