Yöresel Tarif Kıymalı Tatar Böreği - Erzurum Mutfağı

Yöresel Yemekler
Kıymanın güzelleştirmediği yemek var mı ki? İlk ve son kez kursta yemiştim. Beğendiğim bir tarifti.

Ayrıca sunumdaki turkuvaz rengine bayıldım. Huzur verir gibi. Evim olursa bu tonu kesinlikle kullanmam lazım. İçim açıldı.

Son olarak da neden 101 gr kıyma?

Reactions: Jou
Kıymanın güzelleştirmediği yemek var mı ki? İlk ve son kez kursta yemiştim. Beğendiğim bir tarifti.
Evett bende ilkkez ettim güzel oldu mantı tadı var hiç bir farkı yok
Ayrıca sunumdaki turkuvaz rengine bayıldım. Huzur verir gibi. Evim olursa bu tonu kesinlikle kullanmam lazım. İçim açıldı.
Ilk ceyizimlerden bitanesiydi o takımları çok
Son olarak da neden 101 gr kıyma?
Onu kendim çıkarınca kendime yapmak içindi dedim yanlış olmasın diye resimlerden ötürü öyle graminı ölçtüm yazdım oydu kalabalık içinde 350 400 gramla arttırbiilirsiniz diye ozellikle yazdım

Fotodaki minnak elleri yerim nerden nereye
Ellerine saglik sunum harika cok cok begendim basarilar dilerim balim

Fotodaki minnak elleri yerim nerden nereye
Ellerine saglik sunum harika cok cok begendim basarilar dilerim balim
Bende diyorum amanim nerdee uzun zamandır yoktun iyisin dimi vallahi nerden nereyeeeya
Tesekkür ederim canım beğenmene çok sevindimçalıştım çabaladım iyiye gidiyorumheheh

Ellerine sağlık elçom harika görünüyor sunuöda çok iyi durumlara gelmişsin maşallah başarılar

bu tatar böreği tam benlik bu minik eller de tam ısırmalık

O minnosu yerim masallah op benim için
Sunumun şahane görünüyor yemek takımın çok hoş ellerine sağlık canım benim

O minnosu yerim masallah op benim için
Sunumun şahane görünüyor yemek takımın çok hoş ellerine sağlık canım benim
Öperimm perimm
Beğenmene sevindimmm
Teşekkür ederimm perimm

coook guzel olmus gecenyoresel yarısmada bu benım tarıfımdı bız cok begenmıstık basarılar dılerım joucumm o eller ne oyle yaa

coook guzel olmus gecenyoresel yarısmada bu benım tarıfımdı bız cok begenmıstık basarılar dılerım joucumm o eller ne oyle yaa
Yaaaaa oriimm beğenmene çok sevindimsenin yaptığınıda biliyordum
Evett çok güzel bende yedim kızımda hamurunu yedi oda kıyması epey çok acı etmistim teşekkür ederiimm

Hani kız vardı da sen çok yorgundun da halin yoktu bla bla bla

Ne ara yaptın sen ne güzel olmuş sunumun herşey

Ellerine sağlık emeğine sağlık çok güzel olmuş bol şanslar elco cadısı

Hani kız vardı da sen çok yorgundum da halin yoktu bla bla bla
Hahahahah kiz ben onu ne için dediydim vardır bi sebebide demisimdir bahhh yalan yok
Ne ara yaptın sen ne güzel olmuş sunumun herşey
Sagoll paremm kızıkam uyumusken basladım yoksa 5 saatimi sürdü masayı halletmem cekmekle 25dk sürdü
Ellerine sağlık emeğine sağlık çok güzel olmuş bol şanslar elco cadısı
Teşekkur ederimm parişş beğenmene sevindimm

Ellerine sağlık canım Harika görünüyor. O minik parmakları öperim. Yarışmada başarılar seninle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…