uzun zaman oldu tarif eklemeyeli arkadasimiz incitanem tuananin istegi üzerine ekledim bunlari yapali uzun zaman oldu fakat sitede bazi sorunlar yasadigim icin eklemedim ama incimi asla kiramam ve eklim dedim.buyrun arkadaslar..
ic harcini hazirlayin..
ic harci icin:
200gr kiyma
1 adet orta boy sogan
1 adet kücük domates
sivi yag,tuz,kararbiber,domates salcasi,biber slacasi
üzeri icin :1 yumurta sarisi
öncleikle kiymamizi kavuruyoruz daha sonra üzerine sivi yag döküp soganlari solduruyoruz en sonda ise kücük kücük dogradigimiz domatesleride atiyoruz baharatlarida attiktan sonra sogumay abirakiyoruz.
diger taraftan milföyümüyü merdanyele biraz aciyoruz zaten uzun rulo milföy oldugu icin cok acmamiza gerek yok ic harcimizi sogutup milföyümüzün üstüne yayirouz.daha sonra rulo sarip biraz ski olcak bicakla istediginiz sekilde kesip firin tepsisine düzüyoruz..üzerine yumurta sarisi sürüp pisiroyuz firinda..
afiyet olsun..
ic harcini hazirlayin..
ic harci icin:
200gr kiyma
1 adet orta boy sogan
1 adet kücük domates
sivi yag,tuz,kararbiber,domates salcasi,biber slacasi
üzeri icin :1 yumurta sarisi
öncleikle kiymamizi kavuruyoruz daha sonra üzerine sivi yag döküp soganlari solduruyoruz en sonda ise kücük kücük dogradigimiz domatesleride atiyoruz baharatlarida attiktan sonra sogumay abirakiyoruz.
diger taraftan milföyümüyü merdanyele biraz aciyoruz zaten uzun rulo milföy oldugu icin cok acmamiza gerek yok ic harcimizi sogutup milföyümüzün üstüne yayirouz.daha sonra rulo sarip biraz ski olcak bicakla istediginiz sekilde kesip firin tepsisine düzüyoruz..üzerine yumurta sarisi sürüp pisiroyuz firinda..
afiyet olsun..