Köfteler Kiymali Nezekat Köftesi-Resimli

kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
816
9
40
uzun zaman oldu tarif eklemeyeli arkadasimiz incitanem tuananin istegi üzerine ekledim bunlari yapali uzun zaman oldu fakat sitede bazi sorunlar yasadigim icin eklemedim ama incimi asla kiramam ve eklim dedim.buyrun arkadaslar..

ic harcini hazirlayin..

ic harci icin:
200gr kiyma
1 adet orta boy sogan
1 adet kücük domates
sivi yag,tuz,kararbiber,domates salcasi,biber slacasi
üzeri icin :1 yumurta sarisi

öncleikle kiymamizi kavuruyoruz daha sonra üzerine sivi yag döküp soganlari solduruyoruz en sonda ise kücük kücük dogradigimiz domatesleride atiyoruz baharatlarida attiktan sonra sogumay abirakiyoruz.
diger taraftan milföyümüyü merdanyele biraz aciyoruz zaten uzun rulo milföy oldugu icin cok acmamiza gerek yok ic harcimizi sogutup milföyümüzün üstüne yayirouz.daha sonra rulo sarip biraz ski olcak bicakla istediginiz sekilde kesip firin tepsisine düzüyoruz..üzerine yumurta sarisi sürüp pisiroyuz firinda..
afiyet olsun..

ağzım sulandı canım valla süper kayıt ediyorum defterime elleirne sağlık

telefonfotograflari081.jpg

ofsssssssssss kaya bu ne giz aciktim valla mutlaka denicem cok guzel gozurkuyor kimbilir tadi nasildir:icecream: sagol cnm

super yaaaaaa aciktim giz adresi verde beraber yiyek:sm_cool:

milföyu nerden aliyosun cnm

CANIM BU UZUN RULOMILFÖY YURT DISINDA YASIYORUM ben marketten aliyorum.
ama sizde yoksa yani trde yoksa diger milföy hamurunu un veya nisastayla acipta yapabilriisn haa o zormu gelir diyorsun yufka ile de yapabilriisn.
mutfakta careler tükenmez..
ben bunu simdi yapmaidm giss gecen aksma yaptim simdi ekliyebiliyom ama snein canin saolsun gel ben sana yaparimkaydirigubbakcemile5 yiyelim

opuyorumnanaktanöncelikle yeni tarifinle hosgeldin canim benim özlemisdim ama özellikle seni sonrada tarifleriniopuyorumnanaktan
cokacimcoookköfteyi yeni yeni sevmeye basladimcokacimcoook
milföyün zaten hastasiyim
harika görünüyo canim
ellerine saglik
mutlaka denicem
ŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktanöncelikle yeni tarifinle hosgeldin canim benim özlemisdim ama özellikle seni sonrada tarifleriniopuyorumnanaktan
cokacimcoookköfteyi yeni yeni sevmeye basladimcokacimcoook
milföyün zaten hastasiyim
harika görünüyo canim
ellerine saglik
mutlaka denicem
ŞenizŞenizŞeniz

:1rolleyes:canim benim hosbuldum inanki senin hatrin icin burdayim ve tarflerimle senin icin geldim..vereliniortakgercekten harika bi lezzet oldu misafrlerimize suncagimizcok sk ve cok lezzetli bi tarif tamam canim seversen denersin öptm bende snei cokk:1hug:

cok güzel yaa hemde pratikmiszemuszemus
nefis görünüyocokacimcoook mutlak deniycemyerimseniben
ellerine emeciklerine saglik tatlimopuyorumnanaktan

Ay muhteşem görünüyor canım çekti haftasonu ben de değişik birşeyler yapmak istiyordum teşekkürler canım ellerine sağlık deniceğim inş.cokacimcoook

Bende bayıldım valla.Hem ne kadarda kolay yapması.Çokta güzel görünüyor.Ellerine sağlık.

cok güzel yaa hemde pratikmiszemuszemus
nefis görünüyocokacimcoook mutlak deniycemyerimseniben
ellerine emeciklerine saglik tatlimopuyorumnanaktan
:eek:canim benim güzel yorumun icin ben tesekür ederim:1hug:grcekten cok güzel oluyor hemde pratik deniyebilirisn öptmseni tatlim.

X