Geçte yatsam uyuyamıyorum derin derin. Hele bir kere uyandıysam asla uyuyamıyorum. Mutlaka okulla birlikte düzene girer :)Ne güzel yaa ben geç yatıp geç kalkıyorum uykuyu abartınca sersem gibi dolaşıyorum gün boyu ve verimli geçmiyor bir şey yetişmiyor o günün içinde. Okullar açılırsa belki bi tık daha düzene girerim bakalım
Çok iyi ya uykuya düşkün olmamak tebrik ediyorum bir kez dahaGeçte yatsam uyuyamıyorum derin derin. Hele bir kere uyandıysam asla uyuyamıyorum. Mutlaka okulla birlikte düzene girer :)
Sağol canımÇok iyi ya uykuya düşkün olmamak tebrik ediyorum bir kez dahainşallah bakalım
Ben ana malzemeyi aldım aslında ama ne zaman yaparım bilmiyorum aslında yarına yemek yok evde yarın yapabilirim
Hangi konu ?Ay ben buralarda oyalanayım yoksa banlanacağımtutuyorum kendimi artık
Olabilir, yakınımda kiralık daire olsa önerirdimaynen nasip vallahi komşu da oluruz bakarsın
O senin tatlılığın amateşekkürler
Nasıl günaydın yaa maaşallah kaçta uyumuştun merak ettim bak
Nasılsın canım
Iyiyim canım,sen nasılsın?Olabilir, yakınımda kiralıki
Nasılsın canım
Bende iyiyim, sıcakta çocuklarla boğuşuyorum.Iyiyim canım,sen nasılsın?
Sabah 6da ortalık kaynar mi? KaynıyorBende iyiyim, sıcakta çocuklarla boğuşuyorum.
Nasıl bir şey ki oBiri bana toz böceğinden nasıl kurtulabilirim söyleyebilir mi
Nem daha fena. Urfada kuru sıcak var.Sabah 6da ortalık kaynar mi? KaynıyorHalim kalmıyor nemden ,herkes gibi,Allah kolaylık versin canım sana
İlaç sıkBiri bana toz böceğinden nasıl kurtulabilirim söyleyebilir mi