- 21 Ocak 2018
- 8.235
- 20.237
- 32
Mavi olan çok güzelEki Görüntüle 2672126 Eki Görüntüle 2672125 Kizlar gunaydin sizce bu elbiseer nasil guzelmi yada hangisi daha guzel yada ikisimi :)
Mavi candırEki Görüntüle 2672126 Eki Görüntüle 2672125 Kizlar gunaydin sizce bu elbiseer nasil guzelmi yada hangisi daha guzel yada ikisimi :)
Mavi olan çok güzel
İkinizde maviyi begendiniz ozaman maviyi kesin alayim ama sariyida begenmistim o kötümüMavi candır
Sarının modeli güzel ama navi çok hoş hem modeli hem rengiİkinizde maviyi begendiniz ozaman maviyi kesin alayim ama sariyida begenmistim o kötümü
Bronz ten ben de seviyorum da,nem sevmiyorum
Aynen öyle,yoksa belki sıcağa dayanirim.Ama nemNem zaten dehşet yapış yapış oluyon oyy
Aynen öyle,yoksa belki sıcağa dayanirim.Ama nem
Tamam cok sagol maviden eminim sarida kararsizim demek cok mutis degil :)Sarının modeli güzel ama navi çok hoş hem modeli hem rengi
O da güzel, ama mavi bana huzur verir,yaşama sevinci verir garip şekilde:) o yüzden onu dedim . Sarı hastalık hatırlatır,sanırım psikolojik sorunlarım varİkinizde maviyi begendiniz ozaman maviyi kesin alayim ama sariyida begenmistim o kötümü
Aynen öyleSıcak gene iyide neme dayanmak daha zor.
Tamam cok sagol maviden eminim sarida kararsizim demek cok mutis degil :)
Aynen öyle
Neydi senin torunun dilinde limonata? Ondan içelim birer tane şekercigimAynen şekercim
Eki Görüntüle 2672128 renk değil ama elbise güzel mesela :)
Evet çok güzeller, bayildimTam yazlık elbiseler bunlar,tiril tiril giyilir.
Neydi senin torunun dilinde limonata? Ondan içelim birer tane şekercigim
Evet çok güzeller, bayildim
Tamam ,ondan içelim serin serinAligananan gibi bişeydi
Tamam ,ondan içelim serin serin