Sağol canım bakalım kısmetooooo tebrik ederim canım
darısı mezuniyetine inşallah ❤
ama bu nasıl kürek,düşman başına vurulmazOnun kürek çok fenaBak istersen
Popüler Konu - Kıymalı Köfte Tarifleri
Yaaa simdimi söylenir bu 😈 O zaman tanışmıyorduk 🙄www.kadinlarkulubu.com
Neden@Mune abla nevrosu 30 dakikalik banlasak mı bir tadini gorsun , gelir bir günlük evini süpürürüm, jenna camları siler, kukrim yerleri, canfeb de mutfagi halleder
bi söylenti var,psikoloji açıköğretime açılacak diye :)Sağol canım bakalım kısmet
Bilmediklerim vardı:)Mesela 4 yıllık bölümler için AYTye girmem gerekiyormuş ben ne de olsa oluyor ve sadece kendimi denemek için girdim diye pek araştırmadım:)Neyse artık sonra ya geçiş yaparım yada yeniden girerim:)
Canım Erkenek-Maraş diyorlar bize 2-3 saat mesafedeAmin canım.
Fay hareketi sizin ordan çekilmiş ama ben öyle okudum bu depremi tahmin eden öyle açıkladı Allah esirgesin
Seni pek sevmiyoruz biraz uzaklaşır mısın özel konuşacağızBdvye gerek yok burada polemik yaratabilirsin Alıştık zaten:)
kukrişim allah şifa versin kuşumAmin canım.
Fay hareketi sizin ordan çekilmiş ama ben öyle okudum bu depremi tahmin eden öyle açıkladı Allah esirgesin
Ben çocuk gelişimi veya aşçılık istiyorum:)bi söylenti var,psikoloji açıköğretime açılacak diye :)
ben epey niyetine girdim
Bulamadım kiBeni de al madem
Bende size geleyimama bu nasıl kürek,düşman başına vurulmaz
annem bahçede oyna dedi,parka göndermiyo
Neredesin ses vermiyorsunNiye sinirlendin nevoş
Bitlis tarafı diye okudum ben canım.Allah im hiç bir yere vermesin merhamet etsin kortuklarimizdan emin kılsın inşallah .Canım Erkenek-Maraş diyorlar bize 2-3 saat mesafedeYani yine çok etkileniriz Keşke öyle olsa korkuyorum
Sen karışmaKatılıyorum
O zaman editör olamazdımbanın tadını bilmeyen editör de ne bileyim
Geçmiş olsun canımSağol kuzum Yaa birde panik atak geldi uzun zamandır böyle olmamıştım .aslında kafamı dağıtmaya calisiyorum ilaç icmeyeyim dedim ama.
Dua et bana
Canim sağolasın aminn inşallahkukrişim allah şifa versin kuşum
Orasıda yakın:/Bitlis tarafı diye okudum ben canım.Allah im hiç bir yere vermesin merhamet etsin kortuklarimizdan emin kılsın inşallah .