- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Yaaaa niye söyledinYok ya bugün yapasim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa niye söyledinYok ya bugün yapasim yok
Yok ya bugün yapasim yok
Yap bana yollaBana ne oldu bilmiyorum basiretim bağlandı sen sabah erken kalk bekle telefon başında hamburger için ama yetişeme Nevreste abla ben seni etiketledim biraz erken geleydin ne olurdu hamburgerdemi yapamıyak
Çok merak etti dayanamadım bu seferlik hoş görYaaaa niye söyledin
Evet işte onu diyorum nasıl oldu bende anlamadım nasip gidecekti ya benide oyaladı işteAma sen çok geç yazdın canım:)
Neredeyse 10.tarifi aldın:)
Çok merak etti dayanamadım bu seferlik hoş gör
Hayırlısı canımEvet işte onu diyorum nasıl oldu bende anlamadım nasip gidecekti ya benide oyaladı işte
Senin aldigin da güzeldir kesin,üzülmeEvet işte onu diyorum nasıl oldu bende anlamadım nasip gidecekti ya benide oyaladı işte
Allahın sen yarın yap atta görelimYok ya bugün yapasim yok
Guantanamoları da çekmiş turuncu turuncu
Bir daha olmasınÇok merak etti dayanamadım bu seferlik hoş gör
Yapılmış var bakAllahın sen yarın yap atta görelim
Şaka tabi beni çokta ciddiye almayın ama hamburgerimi alınHayırlısı canım
Socozzz tamamBir daha olmasın
Evet bayılacaksınız bide dallandırıp budaklandırayım enfesSenin aldigin da güzeldir kesin,üzülme
Bir daha ki sefere ilk istediğin nasip olur belkiŞaka tabi beni çokta ciddiye almayın ama hamburgerimi alın
Gelsin bir an onceEvet bayılacaksınız bide dallandırıp budaklandırayım enfes
SustumYapılmış var bak
Pınar Labne ile ... - Hamburger
Herkese Merhaba :KK68: Büyük, küçük afiyet ile yiyeceğimiz hem lezzetli hem pratik bir tarif ile karşınızdayım😍 . Malzemeler ; . 400 gr kıyma (5 kişilik bize tam geldi) . 1 yumurta. . 1paket köfte harcı(dilerseniz kendi harcını ı yapabilirsiniz) . 5 kaşık Pınar labne . Kıvırcık . Domates ...www.kadinlarkulubu.com