- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Zaten bazen neye gore veriyorlar anlayan beri gelsinEvet ya tabi diğerlerinide görmek lazım belkide yemeye kıyamıycakları için vermemişlerdir @Elalis zalım sende bu kadar kutu gibi yapmayaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bazen neye gore veriyorlar anlayan beri gelsinEvet ya tabi diğerlerinide görmek lazım belkide yemeye kıyamıycakları için vermemişlerdir @Elalis zalım sende bu kadar kutu gibi yapmayaydın
Destekcinimmis gibi inegöller, akçabatlar daha neler neler yapılacak ve bende sadece fotosuna bakıp oy vercem he mi? pışşık
Benimde çözemediğim vardı ama neyseZaten bazen neye gore veriyorlar anlayan beri gelsin
Şimdi sana ne yapıcan diye sorucam sende o soğuk espiriyi patlatıcan köfte diye demi çakalmis gibi inegöller, akçabatlar daha neler neler yapılacak ve bende sadece fotosuna bakıp oy vercem he mi? pışşık
SasirmadimBenimde çözemediğim vardı ama neyse
Şimdi sana ne yapıcan diye sorucam sende o soğuk espiriyi patlatıcan köfte diye demi çakal
Çok fena gelecekŞu hamburger gelsede rahatlasam
Bana ne oldu bilmiyorum basiretim bağlandı sen sabah erken kalk bekle telefon başında hamburger için ama yetişeme Nevreste abla ben seni etiketledim biraz erken geleydin ne olurdu hamburgerdemi yapamıyakÇok fena gelecek
Atmayin beni iki gun sonra kurkcu dukkanima donucem tamam yarin senin icin dalicam :)atın bunu gruptan yaaaaaaa
biz çorak topraklarda kızartma yaparken o kızgın kumlardan serin sulara
kız bi dalıp çıksana benim için nolar
Acaba kimdeŞu hamburger gelsede rahatlasam
Bilmiyorum işte kendini belli de etmiyorAcaba kimde
Ben olsam ben de etmemBilmiyorum işte kendini belli de etmiyor
buhranlar daÇok sıcak nerdesin Matmazel Kukrim
İyi fikir dimi
Ben olsam ben de etmem
Hamburger ekmeğiyle boğarsın gibi geliyor
Yok ya bugün yapasim yokŞu hamburger gelsede rahatlasam
Ama sen çok geç yazdın canım:)Bana ne oldu bilmiyorum basiretim bağlandı sen sabah erken kalk bekle telefon başında hamburger için ama yetişeme Nevreste abla ben seni etiketledim biraz erken geleydin ne olurdu hamburgerdemi yapamıyak
Tabiisiiiiİyi fikir dimi