Allah korusun canım,tez zamanda şifa versinÇok kötü çok babamın amcası ve oğlu yakalanmış kalbim babamlarda atıyorzaten iki kere kalp krizi geçirdi allah esirgesin cümlesinden hergün arıyorum
Sadece kurutmayi ayikladim gerisi beni bekliyorArmut bende biraz koydum:)
Ellerine sağlık canım:)
Herzaman ki gibi yaniEvet canım :)Aslında daha eğlenceli:)
Kabuklarını soydun mu:)Ben soymadan koydum biraz daha var onları soysam mı:)Sadece kurutmayi ayikladim gerisi beni bekliyor
Amin canım allah razı olsunAllah korusun canım,tez zamanda şifa versin
İlk defa yapacağım inşallah kuru rArmutlu nasıl kurutan kız?
Yok daha daha heyecanlı:)Herzaman ki gibi yani
Sizin orada kuruyorsa çok zor kurumuyor:)İlk defa yapacağım inşallah kuru r
Hadi bakalım yaşayıp görelimYok daha daha heyecanlı:)
Allah Allah kurur da ne yapacaksın patlıcan gibi sıcak suda açıp mı yicenİlk defa yapacağım inşallah kuru r
Direk yiyebiliyorsunuz:)Hiç bir işleme gerek yok:)Allah Allah kurur da ne yapacaksın patlıcan gibi sıcak suda açıp mı yicen
Şaşırdım denemek lazımda tadıno bilmediğim için 1 kilo alır denerim 3 4 aya yerimDirek yiyebiliyorsunuz:)Hiç bir işleme gerek yok:)
Sadece tozlu olabilir yıkanır:)
Seni çok iyi anlıyorum. Benim babamın da kalbi varÇok kötü çok babamın amcası ve oğlu yakalanmış kalbim babamlarda atıyorzaten iki kere kalp krizi geçirdi allah esirgesin cümlesinden hergün arıyorum
1-2 kilo deneyebilirsin.2 gün önce koydum neredeyse kurumuş:)Şaşırdım denemek lazımda tadıno bilmediğim için 1 kilo alır denerim 3 4 aya yerim
Yarın sabah Pınar Labne başlıyor canım:)Hayırlı akşamlar ❤❤ yenilen pehlivan güreşe doymazmis misali yine düştüm burayayakında kategori mi aciklaniyormus
Amin canım benim rabbim başımızdan eksik etmesin büyüklerimiziSeni çok iyi anlıyorum. Benim babamın da kalbi varRabbimiz korusun
Kız git az ekmek yi mağarna 'yi bir deri bir kemik kalmışınŞaşırdım denemek lazımda tadıno bilmediğim için 1 kilo alır denerim 3 4 aya yerim
Hmmm özlemiştim labneyiYarın sabah Pınar Labne başlıyor canım:)