- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Ucızsa alayım pazar günü biraz bari1-2 kilo deneyebilirsin.2 gün önce koydum neredeyse kurumuş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ucızsa alayım pazar günü biraz bari1-2 kilo deneyebilirsin.2 gün önce koydum neredeyse kurumuş:)
Yaaaaaa gel Bi el at bakem kemiklerimi en son doğarken ebe hissetmişKız git az ekmek yi mağarna 'yi bir deri bir kemik kalmışın
Oh afiyet şifa olsun sende yiyeydin ucundanYaaaaaa gel Bi el at bakem kemiklerimi en son doğarken ebe hissetmiş
Biraz önce güzel yedim anam koca kase yoğurtlu makarna yedi önümde ama olsun
Zorla 1 kaşık soktu ağzımaOh afiyet şifa olsun sende yiyeydin ucundan
İyi yapmışZorla 1 kaşık soktu ağzıma
Gel kızBende katılırım bu sefer size labneli bir diyet bir de tatlı yaparım
Tuzlu olursa katılabilirimHanımlar hayırlı geceler
Yarın öğlene doğru yeni kategorimiz başlayacak katılımlarınızı bekliyoruz.
Pınar Labne ile Tarifler yapacağız ve 4 hafta boyunca Pınar bize misafir olacak:)Her hafta yeni kategori başlayacak:)
N Nana
Sur-es
vespasever
S Sabr-Sukur-Dua
C A N O
yasminsay
Dahliadivin
Elhan
Jawlensky
@Yasnaz
Evva
evlaefe
Kukrim
Jenna16
Canfeb
Elalis
retro_hippo
pearlshine
WunderLost
D Dediyy
gurtmingotam
Blue_Peri
Youlost16
BirTutamMutluluk20
Feslegen Kokulu Nane
Wilma11
Emira SY
LezzetliCipetpet
balbocuuu
KaramelDelisi
Tenceresiz kaldim anne
Canım yarın burada olursan sana da tarif veririz:)Özel mesajını bekliyorum:)Bende katılırım bu sefer size labneli bir diyet bir de tatlı yaparım
Canım tatlı,tuzlu karışık ne yaparsanız:)Tuzlu olursa katılabilirim
Geleyim ya birazda labne üstüne neler yapılır diyet onu görün (dedi ve ciz kek yaptı sjjsjsjs)Gel kız
Tarifi siz mi veriyorsunuzCanım yarın burada olursan sana da tarif veririz:)Özel mesajını bekliyorum:)
Ben vermiyorum ama bana danışmanız ve bildirmeniz gerekiyor.Bana sorulmadan yapılan tarifler kabul edilmiyor:)Tarifi siz mi veriyorsunuz
Yap kız ne olacak labneli kek yap labne diyet kek niyetGeleyim ya birazda labne üstüne neler yapılır diyet onu görün (dedi ve ciz kek yaptı sjjsjsjs)
Ov şit. Ozaman yarın katagori açıklayın hemen bir tarif bulayım.Ben vermiyorum ama bana danışmanız ve bildirmeniz gerekiyor.Bana sorulmadan yapılan tarifler kabul edilmiyor:)
Bu bölümdeki kategori ve tarifleri inceleyebilirsin:)Ov şit. Ozaman yarın katagori açıklayın hemen bir tarif bulayım. ❤
Aslında bir sefer tuzlu vereyim bir sefer tatlıNevreste biliyosunki hep tatlilar kazaniyor acaba bir duzenleme yapsanmi pinar karisik olsun mu diyor mesela pastalar sutlu tatlilar tuzlular falan filan gibi zormu olur :)
Kuruttugunuz ne anlamadım1-2 kilo deneyebilirsin.2 gün önce koydum neredeyse kurumuş:)