- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ahahaaa öbür tarafı görmemişim şimdi gördüm geliyom Tenceresiz kaldim anne minik benide bekleMinik korkup kaçtı kıyamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaaa öbür tarafı görmemişim şimdi gördüm geliyom Tenceresiz kaldim anne minik benide bekleMinik korkup kaçtı kıyamam
Güzel kısçeler gelin kaçmayınAhahaaa öbür tarafı görmemişim şimdi gördüm geliyom Tenceresiz kaldim anne minik benide bekle
HAbibte nerdesin çabuk gel gazozuna ihtiyacım var yavru ceylanlar kaçıyorAhahaaa öbür tarafı görmemişim şimdi gördüm geliyom Tenceresiz kaldim anne minik benide bekle
HAbibte nerdesin çabuk gel gazozuna ihtiyacım var yavru ceylanlar kaçıyor
Profildeki senmisin?
CikkkProfildeki senmisin?
Sen sen çok iyi
Aman AllahımSen değilmiydin kk sessizde diye titreşime aldım senin için
Ya minik bir olaydan dolayı lakabım +18 kaldı bende seni güldürmek için şaka yaptım hepsi bu aslında sen kaçınca kendimi gerçekten sapık gibi hisettimAman Allahım
Hosuma mi gitti yoksaTenceresiz kaldim anne geldin mi kız ne gülüyon
Ya gerçekten sapiksanYa minik bir olaydan dolayı lakabım +18 kaldı bende seni güldürmek için şaka yaptım hepsi bu aslında sen kaçınca kendimi gerçekten sapık gibi hisettim
Bak sen bide cilve yapıyor alttan alttan cilveli hatun seniHosuma mi gitti yoksa
He minik sapığım benYa gerçekten sapiksan
Ya içindeki eline vurupda yazdıysan
Ama böyle daha iyi değil miBak sen bide cilve yapıyor alttan alttan cilveli hatun seni
Sen her halinle güzelsin bebeğimAma böyle daha iyi değil mi
Sen her halinle güzelsin bebeğim
Yok kız değilim bensadece renkli yapcam bigun yada sırf mavi taktımSen sen çok iyi
Yohh minik neler oldu neler insan kurtarirBlue_Peri iyi misin
Geldim dışardayım pek giremedim bugunHAbibte nerdesin çabuk gel gazozuna ihtiyacım var yavru ceylanlar kaçıyor